- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hobby elektronika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Házimozi belépő szinten
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
Gondoltam írok egy kis W-King D8 review félét. Két hete nyúzom, főleg autós felhasználásra vettem, de nyúztam már garázsban is barkácsolás közben. Üzemidőt nem mértem, így arról nem tudok nyilatkozni, nem fogom stopperral mérni. A kocsiban van type-C töltő, úgyhogy nem is érdekel.
A hangzással kapcsolatban vegyesek az érzéseim. Electro (pl.: Scooter, Audio, Black Sun Empire, Concord Dawn) rohadt jól szól, a basszust érzem a mellkasomban ha csumára fel van nyomva.
Van rajta EQ gomb, de azt fejeltse el mindenki, attól csak a basszus lesz több, de szétesik a hangzás.
Nálam a másik prió a metál (pl. Slipknot, Rammstein, Powerman 5000, The Showdown), itt viszont nem vagyok elájulva. Eléggé szétesik a hangzás, csak akkor szól igazán jól, ha maga a lemez hibátlanul van keverve. Ha picit is mocskos a dolog, akkor nagyon megbünteti a hangfal, úgyhogy nem szól szépen, de bőven az elmegy kategória.
A szabadtéren való üvöltetés - amire igazából ez való, lásd Oluv videója az erdőben - még elmaradt, úgyhogy egyelőre erről nem tudok nyilatkozni, de műhelyben bőven elvoltam vele.Az árát amúgy maximálisan megérte, amire nekem kellett tökéletesen megfelel. 30k-ért van nagyon jó bluetooth a kocsiban, fej+hangszóró csere nélkül (mindkettő cserés lett volna). A szerkezet amúgy nagyon masszív, nehéz és minőségre jónak tűnnek a műanyag és a gumi alkatrészek is.
ui: A 3 éves kislányom szerint jól szól, de persze a Pál, Kata, Péter nem volt éppen csapágyasra üvöltetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest