Hirdetés
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
Gondoltam írok egy kis W-King D8 review félét. Két hete nyúzom, főleg autós felhasználásra vettem, de nyúztam már garázsban is barkácsolás közben. Üzemidőt nem mértem, így arról nem tudok nyilatkozni, nem fogom stopperral mérni. A kocsiban van type-C töltő, úgyhogy nem is érdekel.
A hangzással kapcsolatban vegyesek az érzéseim. Electro (pl.: Scooter, Audio, Black Sun Empire, Concord Dawn) rohadt jól szól, a basszust érzem a mellkasomban ha csumára fel van nyomva.
Van rajta EQ gomb, de azt fejeltse el mindenki, attól csak a basszus lesz több, de szétesik a hangzás.
Nálam a másik prió a metál (pl. Slipknot, Rammstein, Powerman 5000, The Showdown), itt viszont nem vagyok elájulva. Eléggé szétesik a hangzás, csak akkor szól igazán jól, ha maga a lemez hibátlanul van keverve. Ha picit is mocskos a dolog, akkor nagyon megbünteti a hangfal, úgyhogy nem szól szépen, de bőven az elmegy kategória.
A szabadtéren való üvöltetés - amire igazából ez való, lásd Oluv videója az erdőben - még elmaradt, úgyhogy egyelőre erről nem tudok nyilatkozni, de műhelyben bőven elvoltam vele.Az árát amúgy maximálisan megérte, amire nekem kellett tökéletesen megfelel. 30k-ért van nagyon jó bluetooth a kocsiban, fej+hangszóró csere nélkül (mindkettő cserés lett volna). A szerkezet amúgy nagyon masszív, nehéz és minőségre jónak tűnnek a műanyag és a gumi alkatrészek is.
ui: A 3 éves kislányom szerint jól szól, de persze a Pál, Kata, Péter nem volt éppen csapágyasra üvöltetve.

Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Építő/felújító topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest