Hirdetés
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
Max1mus
üzenetére
Ha jól értem viszonylag sok hangszóróval rendelkezel. Ilyen esetben értem, hogy nem annyira fontosak, amiről írtam, mert van mindenre egy külön cuccod.
Amúgy technikailag szerintem nincs messze amiről írtam. Az ikeásak majdhogynem tudják. Most is ezek a legutóbbi hangfalak modulárisak, mindbe tehetsz aksit ha akarsz, mennek hálózatról is. Ha jól értem hét darab valami összekapcsolható. Annyi hiányzik még, hogy lehessen őket használni ne csak mono módon összekapcsolva(ezt a wifis SYMFONISK tudja amúgy). Meg az android videó lagjának kell még javulni.
Amúgy az én igényeim nem high endek itt most. Filmet is alig nézek, tv nincs lakásban, szóval eleve nincs egy ilyen központi hely, ahova kötődne az ilyen média dolog. Laptoppal mozgok lakásban, akár konyhában és jó ha hangfal is mozog velem, ha olyan kedvem van. És ha olyan kedven van az is jó, ha magammal vihetem. Eleve nem tudom meddig lakok ebben a lakásban és megyek tovább, szóval az sem cél, hogy így fikszre nagyon berendezkedni valahova és minden kiépíteni sok költséggel és hangfallal. Eleve nem célom sokat magamra költve élni. Szerintem van egy csoport, aki hasonló. Én arra fogadnék, hogy két év múlva lesz ilyesmi cucc, ami ezekre már OK (ennél több nem kell).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- X1 Nano Gen2 13" 2K+ IPS i7-1280P 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest