- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
Williamgrant #8531 üzenetére
Ha jól értem viszonylag sok hangszóróval rendelkezel. Ilyen esetben értem, hogy nem annyira fontosak, amiről írtam, mert van mindenre egy külön cuccod.
Amúgy technikailag szerintem nincs messze amiről írtam. Az ikeásak majdhogynem tudják. Most is ezek a legutóbbi hangfalak modulárisak, mindbe tehetsz aksit ha akarsz, mennek hálózatról is. Ha jól értem hét darab valami összekapcsolható. Annyi hiányzik még, hogy lehessen őket használni ne csak mono módon összekapcsolva(ezt a wifis SYMFONISK tudja amúgy). Meg az android videó lagjának kell még javulni.
Amúgy az én igényeim nem high endek itt most. Filmet is alig nézek, tv nincs lakásban, szóval eleve nincs egy ilyen központi hely, ahova kötődne az ilyen média dolog. Laptoppal mozgok lakásban, akár konyhában és jó ha hangfal is mozog velem, ha olyan kedvem van. És ha olyan kedven van az is jó, ha magammal vihetem. Eleve nem tudom meddig lakok ebben a lakásban és megyek tovább, szóval az sem cél, hogy így fikszre nagyon berendezkedni valahova és minden kiépíteni sok költséggel és hangfallal. Eleve nem célom sokat magamra költve élni. Szerintem van egy csoport, aki hasonló. Én arra fogadnék, hogy két év múlva lesz ilyesmi cucc, ami ezekre már OK (ennél több nem kell).
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen processzort vegyek?
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest