Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
verybigboy
senior tag
Lehet unalmas, de az annyival übereli az átlag Bluetooth hangfalakat hogy az meg is érdemli ezt a többszöri emlegetést. Azt meg pláne amikor átlag hangfal áron "szórják" ki őket, na olyankor kicsit sír az ember lelke, mert ezek többszörösét érik a 80-100 USD-s áraiknak.
Én GGMM M3 vonalon vagyok, de az döbbenet jó. Mikor párba tettem őket, mégjobb ... mikor akció volt, vettem még kettőt, s utánna még még kettőt (biztosítva legyek). ... csak ennyire jók (főleg azokon az árakon!!!).
Ami fejlődés jól esne Tőlük, az egy kb. 2x akkora hangfal mint M3, ugyanazzal a karakterrel, ill. kicsit több méllyel (nem brummogással, hanem valós méllyel!). Na az lenne az igazán jó ... persze akkor szarba is lennék a "készleten lévő" 6 db. GGMM M3-al
... de tuti bevállalnám azokat is akkor.A jelenlegi "új" vonaluk, engem sem érdekel, az nem az a vonal amilyen irányba én várnám az elmozdulásukat, hangzásukat tekintve tuti nem ütik meg az M3 vonalát (ebben 100% biztos vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
... de tuti bevállalnám azokat is akkor.