- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Petyuska111
üzenetére
Igen, mélyorientált, de a doss is eléggé hasonlóan szól, csak nem olyan jól.
Az összehasonlítást azért mertem megtenni, mert a Doss 70Euro, a Dockin meg 100Euro, az már elég közel van. Én szeretem a basszust, mert sok rappet hallgatok, de ugyanakkor én is félek tőle, hogy normál zenénél, podcastnál meg búgna, mint az állat, ezért is kellene rá egy XBass kapcsoló
Pont emiatt is keresem ezt az "all around" feelinget, és inkább áldoznék egy kicsit a basszusból.Neked kijön a Stockwell 2 hangzása az adatbázisban hallgatva? Te hallod azt, amit Oluv reviewjában lehet hallani, de én az adatbázisban nem hallom?
...egyébként semmi sem ilyen fekete, vagy fehér, hogy a 2x olyan drága hangszóró 2x olyan jól szól. Ezt nem így mérjük, csak úgy, hogy simán jobb valamivel
A vifa se szól 10x olyan jól, mint a doss, pedig kb annyival drágább(nem néztem pontos összeget, csak a hasamra ütöttem).Amúgy nekem is bejön a Stockwell 2, de azért hobbiból keresném a fele annyiba kerülő, de, ha lehet , minél kisebb mértékben rosszabbul szóló párját, mert magyar vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pont emiatt is keresem ezt az "all around" feelinget, és inkább áldoznék egy kicsit a basszusból.