Hirdetés
- Akár tízszer gyorsabban indíthatja a játékot a Microsoft új szuperfegyvere
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Petyuska111
üzenetére
Azok vesznek párban ilyet akik meghallották az elsőt és szintúgy lesett az álluk mint nekem és szeretnének otthonra, egy minőségi közel hifi hangzást. Bluetoothal, Apzx-el, saját Dac-al minőségi kinézettel és anyagokkal.
(I)A specifikációkat tekintve egészen pontosan Realtek Atheros Wi-Fi modul, CSR 4.0 APT-X Bluetooth, Realtek Hi-End DAC chip és DSP, valamint Texas Intsruments nominális 30W-os FET-es erősítő modulok hajtják meg a karbon, vagy kevlár hangsugárzókat.(/I)
Mondom ezt úgy hogy az ország egyik elismert Hifistája által tuningolt, erősítő és hangfalrendszer a vetélytársa, de azt vettem észre, hogy mostmár sokkal többször őket hallgatom.
És így már egyéáltalán nem vészes ez az ár, nem véletlen árulják itthon 99 ezerért.
[link]Persze azoknak meg nem való akik kisebb, hordozható, esetleg jobb szoftverrel, rádióval rendelkező eszközt keresnek.
Szerintem nincs erőteljes mélyhang pont úgy érzem ahogy ebben a tesztben is írják:
Sound quality: Obviously one of the most important features of a speaker is the sound quality, and this speaker definitely does not disappoint. There is a good (but not muddy) bass response as well as great mids and highs. I have a Sonos PLAY:1 speaker and I would rate this speaker as a very close contender, but maybe just a notch below the Sonos in terms of sound quality. The speaker also gets fairly loud (enough to annoy the neighbors) with virtually no distortion.
Én v alakban eq-zom, de még egyszer se jutott eszembe, hogy vissza kéne venni, pedig arra vagyok tanítva mióta tuningolta a srác az erősítőm, hogy ne merjek a hangszínszabályzó gombokhoz nyúlni az úgy van jól ahogy beállította. És tényleg. Itt csak beállítom az eq-t Jazzra magasat kicsit felnyomom és kész. Egy hátránya, hogy spotify csak bluetooth módban engedi ezt az eq-t.
Nekem őszintén szólva kicsit fura ha valaki egy tesztoldalt többre értékel, a valós zenehallgatásnál, de ez tényleg szubjektív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Path of Exile (ARPG)
- Háztartási gépek
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lg Ultragear 32' 180hz nano ips
- Ryzen5 3600/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő