- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Petyuska111 #6830 üzenetére
Azok vesznek párban ilyet akik meghallották az elsőt és szintúgy lesett az álluk mint nekem és szeretnének otthonra, egy minőségi közel hifi hangzást. Bluetoothal, Apzx-el, saját Dac-al minőségi kinézettel és anyagokkal.
(I)A specifikációkat tekintve egészen pontosan Realtek Atheros Wi-Fi modul, CSR 4.0 APT-X Bluetooth, Realtek Hi-End DAC chip és DSP, valamint Texas Intsruments nominális 30W-os FET-es erősítő modulok hajtják meg a karbon, vagy kevlár hangsugárzókat.(/I)
Mondom ezt úgy hogy az ország egyik elismert Hifistája által tuningolt, erősítő és hangfalrendszer a vetélytársa, de azt vettem észre, hogy mostmár sokkal többször őket hallgatom.
És így már egyéáltalán nem vészes ez az ár, nem véletlen árulják itthon 99 ezerért.
[link]Persze azoknak meg nem való akik kisebb, hordozható, esetleg jobb szoftverrel, rádióval rendelkező eszközt keresnek.
Szerintem nincs erőteljes mélyhang pont úgy érzem ahogy ebben a tesztben is írják:
Sound quality: Obviously one of the most important features of a speaker is the sound quality, and this speaker definitely does not disappoint. There is a good (but not muddy) bass response as well as great mids and highs. I have a Sonos PLAY:1 speaker and I would rate this speaker as a very close contender, but maybe just a notch below the Sonos in terms of sound quality. The speaker also gets fairly loud (enough to annoy the neighbors) with virtually no distortion.
Én v alakban eq-zom, de még egyszer se jutott eszembe, hogy vissza kéne venni, pedig arra vagyok tanítva mióta tuningolta a srác az erősítőm, hogy ne merjek a hangszínszabályzó gombokhoz nyúlni az úgy van jól ahogy beállította. És tényleg. Itt csak beállítom az eq-t Jazzra magasat kicsit felnyomom és kész. Egy hátránya, hogy spotify csak bluetooth módban engedi ezt az eq-t.
Nekem őszintén szólva kicsit fura ha valaki egy tesztoldalt többre értékel, a valós zenehallgatásnál, de ez tényleg szubjektív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 5 16IAH8 16 col 12.gen i5 / 16GB / 1TB új 1 napot ment eddig összesen.
- Acer Aspire 5 A517-58GM-78AT i7 / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /R7-7735HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 144Hz
- Autós kamera eladó
- Thinkpad T570, P52s hibás, de használható kijelző
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest