- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Vízpart, vakáció és hardverek
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
A legkisebb 200 euros rejkjavik nem a legjobb, a minirig3 jobban szól. A Helsinki a következő lépcső. Az zseniális. Nekem most ilyen van. Félemetesen precíz és finom hangja van. Az olso kicsit nagyobb és valamivel teltebb hangot produkál. Árban majdnem ugyanennyi. A copenhagen az még jobb csak a magas sugárzó hülyén van irányítva. Ez már elég komoly darab több is összköthető, wifin kereszül is megy.
Ez a stockholm ez valami egészen más kategória mint a többi. Ez már nem hordozható, és kb. 10kg. Érdemes
megnézni a videót.
Ha én most vennék hangfalat akkor vagy a minirig 3 köré építkeznék, vagy valamelyik vifa.Szerintem aki ennyi pénzt szán bt hangfalakra, a vifak közül érdemes választania.
Igen ennyire jók. Ja és most feketében is lehet kapni az összeset. Iszonyat jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged