Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Ezt is olvastam az arukeresőn a véleményeknél, hogy két verzió van belőle. Az a baj, hogy honnan tudom melyiket veszem?Ezért inkább a mega kilőve. Az equalizeres beállítás jó de az csak az adott zenelejátszón tudod állítani és én inkább közvetlenül youtube-ról szeretek zenét hallgatni és ott nincs equalizeres állítási lehetőség. Vannak a play áruházban olyan equalizer alkalmazások ami maga a droid hangját lehet állítani (mindegy milyen alkalmazással hallgatsz zenét) de ott meg ha tolok egy kis magasat nagyon csökken a hangerő (nem értem miért) . Szimpatikusabb nekem a t6 mint a mega amúgy de azért még nézelődök mik vannak kb ilyen áron. A jbl flip 3 azért jóval drágább már.
Xiaomi square box-hoz (első verzió szerintem) képest azért jobban szól? Az van nekem és bár nem rossz de alapból bizony tompán szól (kevés a magas) és az zavar. Vlc-vel jól be lehet lőni a hangzást de youtube-ról ugye nem. Szerintem ez a fajta van nekem link
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- Nyugatinál új és újszerű gyönyörű Ps4 / Playstation 4 Kontrollerek, tartozékok
- Apple iMac 21.5" (2017) Kétmagos i5-7360U 2.3Hz 8GBGB/ 256GB SSD , üzletből, garanciával
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest