Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy egy Sony SRS-XB10-hez képest az onbeat 500 2nd milyen hangzást produkál? Eddig sajnos csak a Sony-t hallottam de az kegyetlen rossz. Kopogós torz mélyek, nagyon nem jött be. Laptop mellé kellene nekem valami aránylag kicsi cucc amivel lehet zenét hallgatni és filmet nézni. Ami nem torz hangú mint az említett Sony és halkan is hallgatható, nincs számottevő alap zaja film nézés közben. Olyan 20 ezer körül szánnék a dologra. Vissza olvasva az onbeat talán megfelelhet de soha sem hallottam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- Synology NAS
- XPEnology
- World of Warships
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - 1 év garancia
- Glorious Model D2 Pro Wireless fekete - szinte új
- Glorious Model I2 Wireless fehér - szinte új
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő