- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED monitor topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
No, elhoztam a Media Marktból az utolsó fehér (igazából világoszürke) Sony XB30-at, 27K-ért. Eddig tetszik. Kicsit zavaró a sok basszus kis hangerőn. Illetve, nekem kicsit nehéz, lehet benne anyag.
A már említett berezonálás a bal hangszórónál nekem is megvolt, de valahogy 1 óra hallgatás után megszűnt. Akárhogy hallgatom (bass testekkel is), nem hallom.
Kicsit gáz, hogy töltés közben nem lehet hallgatni.
Az appja jó, sok mindent lehet állítani.
Még barátkozunk, pár nap múlva még írok róla. Azért az elsőre feltűnik, hogy csodát nem szabad várni ekkora hangszóróktól. Nem a hangerő miatt, de nekem volt Genius SP-HF1250X-em, az sokkal hifisebben, szellősebben szólt. Főleg a magas kevés. De azért egy csoda ahogy szól, a negatívumok ellenére is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest