Hirdetés
- Akciókamerák
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Házi hangfal építés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
otoaak
tag
válasz
Krill77
üzenetére
Nem teljesít jobban, munkatársam rendelt D finet és beigazolódott amit sokan felhoztak a calvinetjunkies összehasonlító videó alatt, az xtreme hangerőben és hangzásban is jobb csak frissítés után resetelni kell az xtremet ez maradt el a calvinet videóban nekem is rossz volt reset nélkül rá se lehetett ismerni szinte, de reset után már nincs gond. Azóta ráadásul már 2 frissítése is volt az xtremenek én ugyan nem vennék újra xtremet de nem a hangzás, hanem az aksi probléma miatt (nálam is előjött valószínű gariztatni fogom).
Ár/értékbe így is sokkal jobb a D fine az xtreme messze nem jobb annyival, hogy megérje a +40k-t de ez az összes drágább bt hangfalra is áll.
Németországban MM-ben láttam beolit 15-öt az xtreme árában, a HK go is 100k alatt van mind a kettő nagyon jó de a D fine kinyírta a felső kategóriát nem éri meg többet költeni ha ilyen minőséget kapsz olcsóbban. De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XPS 14 9440 13.4" 3K OLED érintő Ultra 7 155H RTX 4050 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- JBL BoomBox 2
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest