- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Születésnapos a Noctua
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
alphamooncam
üzenetére
én nem javasoltam semmit, csak elmondtam, hogy én magamnak nem így csinálnám. neked viszont szurkolok, hogy beváljon, csak nem igazán tudok hinni benne.
"Mivel gyakorlatilag alig van basszusa, szub basszusa pedig egyáltalán nincs, nem csoda, hogy leszerepelt."
ismerve a charge-ok hangját, ez elég merész kijelentés, főleg annak fényében, hogy a 6-os elvileg az eddigi legjobban sikerült darab a szériában, és kategóriáján túlmutató hangzása van, ami a mélyekre is igaz. a rtingsről meg az a véleményem, hogy az az oldal minden, csak nem jó viszonyítási alap, főleg ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- HDD probléma (nem adatmentés)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 7
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- bambano: Bambanő háza tája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest