Hirdetés
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Sziasztok,
van egy Harman Kardon Onyx Studio 2-es és egy Denon Envaya mini hangfalam. Nem rég egy új helyre költöztem, így a hallgatási körülmények is változtak. Sajnos nem nagyon tudom úgy elhelyezni az Onyxot, hogy ne dügörögjenek a erősebb mély hangok a számok nagy részénél, és elfogadható helyen legyen a nappaliban.
Így az az ötletem támadt, hogy eladom a H/K-t és a Denont és vennék a kicsi hordozható és az otthoni helyett egy közepes méretű hordozható bt hangfalat.
Milyen hordozható hangfalat tudnátok ajánlani 50e ft környékén, ami jó szól? Nem szeretném, ha torzítana, dübörögne, de egy kicsit testesebb minősíébb hangra vágynék mint amit a Envaya mini tudott. Nem volna rossz, ha vízálló lenne, de nem szükséges feltétel. Szoktam nézni clavinetjunkie összehasonlítót, de már egy kicsit elvesztem a rengeteg lehetőség között. Nem gond, ha amazonról, vagy külföldről kellene beszereznem.Ami eddig szóbakerült nálam: Harman Kardon Onyx Studio mini, JBL Flip 4, Charge 3. Mi az amit érdmes volna még meghallgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16e 128GB Black - 100% akku - Apple gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 14 128GB Red - 100% akku
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest