Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Sziasztok,
van egy Harman Kardon Onyx Studio 2-es és egy Denon Envaya mini hangfalam. Nem rég egy új helyre költöztem, így a hallgatási körülmények is változtak. Sajnos nem nagyon tudom úgy elhelyezni az Onyxot, hogy ne dügörögjenek a erősebb mély hangok a számok nagy részénél, és elfogadható helyen legyen a nappaliban.
Így az az ötletem támadt, hogy eladom a H/K-t és a Denont és vennék a kicsi hordozható és az otthoni helyett egy közepes méretű hordozható bt hangfalat.
Milyen hordozható hangfalat tudnátok ajánlani 50e ft környékén, ami jó szól? Nem szeretném, ha torzítana, dübörögne, de egy kicsit testesebb minősíébb hangra vágynék mint amit a Envaya mini tudott. Nem volna rossz, ha vízálló lenne, de nem szükséges feltétel. Szoktam nézni clavinetjunkie összehasonlítót, de már egy kicsit elvesztem a rengeteg lehetőség között. Nem gond, ha amazonról, vagy külföldről kellene beszereznem.Ami eddig szóbakerült nálam: Harman Kardon Onyx Studio mini, JBL Flip 4, Charge 3. Mi az amit érdmes volna még meghallgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest