- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
vampire17 #19677 üzenetére
Ó tényleg, lehet, nem vettem észre hogy egy úszó ablakban van a buy gomb. Görgetéssel kerestem.... Én vaksi.
Ha ennyiért adják, akkor az egy nagyon jó ajánlat, nem vennék mást.Refurbished-ről azt írják, ugyan olyan jó mint az új, de nekem nincs tapasztalatom, hogy esetleg van-e karc, vagy valami..... https://www.soundcore.com/refurbished-products?ref=footer
Én eddig csak emagról vettem újracsomagoltat. Volt ami tök jó volt, volt amit valószínű azért küldtek vissza, mert gyárilag hibás volt, azt visszaküldtem és jeleztem is az emagnak. De hogy a soundcore miként ellenőrzi, nem tudom.
Ha nekem kellene dönteni, akkor az 51EUR miatt bevállalnám. Ha teljesen rendben teljesít, amit kiküldenek, akkor 51EUR best buy.Emagról 38K-ért, vigyázat, mert azt egy Electro Hungary nevezetű, de Lengyelországba bejegyzett cég forgalmazza annyiért. Én harmadik féltől nem mernék venni, mert a 14 napos visszaküldés, gari stb... Akkor már inkább közvetlenül a soundcore-tól vennék egy refurbished példányt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- Légies iPhone halvány színei
- Everest / AIDA64 topik
- Synology NAS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest