- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
vampire17 #19677 üzenetére
Ó tényleg, lehet, nem vettem észre hogy egy úszó ablakban van a buy gomb. Görgetéssel kerestem.... Én vaksi.
Ha ennyiért adják, akkor az egy nagyon jó ajánlat, nem vennék mást.Refurbished-ről azt írják, ugyan olyan jó mint az új, de nekem nincs tapasztalatom, hogy esetleg van-e karc, vagy valami..... https://www.soundcore.com/refurbished-products?ref=footer
Én eddig csak emagról vettem újracsomagoltat. Volt ami tök jó volt, volt amit valószínű azért küldtek vissza, mert gyárilag hibás volt, azt visszaküldtem és jeleztem is az emagnak. De hogy a soundcore miként ellenőrzi, nem tudom.
Ha nekem kellene dönteni, akkor az 51EUR miatt bevállalnám. Ha teljesen rendben teljesít, amit kiküldenek, akkor 51EUR best buy.Emagról 38K-ért, vigyázat, mert azt egy Electro Hungary nevezetű, de Lengyelországba bejegyzett cég forgalmazza annyiért. Én harmadik féltől nem mernék venni, mert a 14 napos visszaküldés, gari stb... Akkor már inkább közvetlenül a soundcore-tól vennék egy refurbished példányt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- HP Elitebook 840 G8 i5-1145g7 16GB/512GB
- Lenovo ThinkPad P50, 15,6" FHD IPS kijelző I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD+1TB HDD, Nvidia
- Lenovo Thinkpad L390, 13,3" FHD IPS kijelző I7-8565U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest