Hirdetés
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
vampire17
üzenetére
Ó tényleg, lehet, nem vettem észre hogy egy úszó ablakban van a buy gomb. Görgetéssel kerestem.... Én vaksi.
Ha ennyiért adják, akkor az egy nagyon jó ajánlat, nem vennék mást.Refurbished-ről azt írják, ugyan olyan jó mint az új, de nekem nincs tapasztalatom, hogy esetleg van-e karc, vagy valami..... https://www.soundcore.com/refurbished-products?ref=footer
Én eddig csak emagról vettem újracsomagoltat. Volt ami tök jó volt, volt amit valószínű azért küldtek vissza, mert gyárilag hibás volt, azt visszaküldtem és jeleztem is az emagnak. De hogy a soundcore miként ellenőrzi, nem tudom.
Ha nekem kellene dönteni, akkor az 51EUR miatt bevállalnám. Ha teljesen rendben teljesít, amit kiküldenek, akkor 51EUR best buy.Emagról 38K-ért, vigyázat, mert azt egy Electro Hungary nevezetű, de Lengyelországba bejegyzett cég forgalmazza annyiért. Én harmadik féltől nem mernék venni, mert a 14 napos visszaküldés, gari stb... Akkor már inkább közvetlenül a soundcore-tól vennék egy refurbished példányt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest