Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
vampire17 #19677 üzenetére
Ó tényleg, lehet, nem vettem észre hogy egy úszó ablakban van a buy gomb. Görgetéssel kerestem.... Én vaksi.
Ha ennyiért adják, akkor az egy nagyon jó ajánlat, nem vennék mást.Refurbished-ről azt írják, ugyan olyan jó mint az új, de nekem nincs tapasztalatom, hogy esetleg van-e karc, vagy valami..... https://www.soundcore.com/refurbished-products?ref=footer
Én eddig csak emagról vettem újracsomagoltat. Volt ami tök jó volt, volt amit valószínű azért küldtek vissza, mert gyárilag hibás volt, azt visszaküldtem és jeleztem is az emagnak. De hogy a soundcore miként ellenőrzi, nem tudom.
Ha nekem kellene dönteni, akkor az 51EUR miatt bevállalnám. Ha teljesen rendben teljesít, amit kiküldenek, akkor 51EUR best buy.Emagról 38K-ért, vigyázat, mert azt egy Electro Hungary nevezetű, de Lengyelországba bejegyzett cég forgalmazza annyiért. Én harmadik féltől nem mernék venni, mert a 14 napos visszaküldés, gari stb... Akkor már inkább közvetlenül a soundcore-tól vennék egy refurbished példányt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Poco F7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple MacBook
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest