- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Aprósólyom #19573 üzenetére
ha csak a hangját nézzük, én nem ismerek még 60e. Ft-os ársávban sem olyan hangszórót, ami meg tudná akár csak szorongatni.
a külsejével kapcsolatos aggályaimat én is nehezen nyeltem le a rendelés előtt, ugyanakkor élőben egy nagyon kellemes csalódást okozott. másrészt valamiért azóta nemhogy megszoktam, hanem kimondottan meg is szerettem a külsejét. és ez nem vicc.
jelenleg egy totál letisztult, komoly és elegáns eszközt látok benne, szemben a kategóriára dominánsan jellemző gyerekes, színes-szagos-villogó designnal (a fényeffekteket mondjuk szerintem konkrétan tilos bekapcsolni).
ezt már a múltkor is akartam írni, amikor említetted, hogy a kinézete nálad kvázi deal-breaker. nyilván ízlésről nincs sok értelme vitatkozni, de emlékszem, hogy annak idején én is sokkal inkább szimpatizáltam a Tribit Lavaval meg a Soundcore B2P-vel (sőt, a JBL Xtreme összes változatával szemeztem az elmúlt 10 évben). hát egyáltalán nem bánom, hogy végül a Uboom X-nél kötöttem ki, sőt! az már csak hab a tortán, hogy a disassembly videók alapján az összeszerelési minősége kifogástalan - mármint igényesen és átgondoltan rakták össze, ezáltal borzasztó könnyen, roncsolás nélkül bontható/szervizelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest