Új hozzászólás Aktív témák

• bwoay

nagyúr

válasz Aprósólyom #19573 üzenetére

ha csak a hangját nézzük, én nem ismerek még 60e. Ft-os ársávban sem olyan hangszórót, ami meg tudná akár csak szorongatni.
    a külsejével kapcsolatos aggályaimat én is nehezen nyeltem le a rendelés előtt, ugyanakkor élőben egy nagyon kellemes csalódást okozott. másrészt valamiért azóta nemhogy megszoktam, hanem kimondottan meg is szerettem a külsejét. és ez nem vicc.
    jelenleg egy totál letisztult, komoly és elegáns eszközt látok benne, szemben a kategóriára dominánsan jellemző gyerekes, színes-szagos-villogó designnal (a fényeffekteket mondjuk szerintem konkrétan tilos bekapcsolni).
    ezt már a múltkor is akartam írni, amikor említetted, hogy a kinézete nálad kvázi deal-breaker. nyilván ízlésről nincs sok értelme vitatkozni, de emlékszem, hogy annak idején én is sokkal inkább szimpatizáltam a Tribit Lavaval meg a Soundcore B2P-vel (sőt, a JBL Xtreme összes változatával szemeztem az elmúlt 10 évben). hát egyáltalán nem bánom, hogy végül a Uboom X-nél kötöttem ki, sőt! az már csak hab a tortán, hogy a disassembly videók alapján az összeszerelési minősége kifogástalan - mármint igényesen és átgondoltan rakták össze, ezáltal borzasztó könnyen, roncsolás nélkül bontható/szervizelhető.

Új hozzászólás Aktív témák