Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem mindig is kedvencem volt a Rock EQ, amit már a 16 éves MP3 lejátszómnál is használtam, meg a Mini-HiFi korszakomban is ugyanazt kívánta a fülem és nem tudok neki parancsolni, ha egyszer azt szereti.
Ha kellőképp tisztában vagyok vele, akkor a Rock EQ kiemeli a magas és mély hangokat, számomra az Uboom X-nek az Outdoor módja ugyanilyennek tűnik, ha át lehetne nevezni az EQ-kat, akkor lehet át is írnám Rock-ra (mert miért ne).
Tiszteletem Oluv munkássága felé és tökéletesen megértem, hogy nagyon sokak számára abszolút létjogosult a Desktop, meg az Indoor mód, nekem úgy tűnik a színezésre van szükségem, hogy élesebben és mélyebben szóljon a hang még akkor is, ha azt mondjuk a dal alkotója nem olyannak szánta, hogy úgy szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- XPEnology
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest