- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19177 üzenetére
kicsit utánaolvastam a dolgoknak, és ha nem is világosodtam meg, valamennyire azért tisztult a kép.
tehát: többen írják, hogy két workaround van a tws problémára. az egyik, hogy az ember marad a gyári EQ-knál (iOS). a másik, hogy letiltja az AAC codecet (Android).
nem teszteltem, csak olvastam, így nem az én állításom.
a problémát pedig vélhetően számítási kapacitás korlát okozza. Oluv beállításai jóval számításigényesebbek, és ezt vélhetően már bírja a vas tws módban.
ami egyébként nem is annyira meglepő, mivel találkoztam olyan állítással is, miszerint a studio és a 2 indoor mód dinamikusan változik a hangerő függvényében.
egyébként szinte csak téged láttalak még azt hangsúlyozni, hogy ez a speaker képes halkan és hangosan is jól szólni. nem értem, erről miért nem esik több szó, elvégre sokaknak (pl nekem is) ez a fajta sokoldalúsága az egyik legnagyobb előnye.
a másik meg az üzemidő: nem is értem ezt az "akár" 30 órát. mióta szokás specifikációk terén szerénykedni? simán rá lehetne írni akár 70-et is... a tesztem ugyan megszakadt, meg közben felraktam a 0.46-ot is, de ahogy írtam korábban, 50 óra alatt sem tudtam lemeríteni a felére. mindezt úgy, hogy az akksik egyetlen töltési cikluson estek át. Még tervezek egy tesztet, de sok értelmét már most sem látom: ahogy én használom, kimegy a világból.Atish19:
ismételten köszönöm a lehetőséget, és sorry, hogy a tervezettnél sokkal jobban elhúzódott a dolog. Ahogy mondtam, a Boom 2 Plus számomra a jelenleg létező legpofásabb hangszóró, és engem meggyőzött a hangja is olyan értelemben, hogy ha ilyet vettem volna, akkor boldog lennék vele. A tali tanulsága számomra meg az, hogy borzasztó nehéz két eltérő speakert fair módon összehasonlítani, mert nincs két azonos beállítás/hangolás. Meg ugye az elvárások is különbözőek.
A Motion 300 is tetszett, pláne, hogy számomra kimondottan levegősen szól, és az a kompakt forma meg telitalálat.
Bízom benne, hogy Richard! előkerül ma, és akkor meghajtjuk a Motion+-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest