- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Pixx96 #18955 üzenetére
Ahol egy kicsit normálisabb felvételt készítenek a Tronsmartról vagy összevetik olyannal, amit hallottam is már élőben, (így tudok viszonyítani) azok alapján azt mondanám, hogy nem érdemes vele szemezni.
Sajna az egy dolog, hogy a beillesztett kép alapján ígéretes, de sajna ettől még a valóság lehet nagyon más. A tipikus influenszer teszteket meg hanyagolni kell, ahol a közepes ajánlatot is egy fantasztikus DEAL-ként adják elő. (Azokból is hallottam már jó párat, mert én is szemeztem vele korábban.)
Sajna, ha a DSP-t nem programozzák fel jól, akkor hiába néz ki szépen a képen a 2 utas rendszer, nem fog szépen szólni.
Persze ettől még lehet valaki élvezi a hangját, mert az ugye szubjektív és nyilván jobban szól, mint 20 évvel ezelőtt egy tipikus boombox. De ettől szerintem még senki sem fogja ajánlani itt.Ui.: Ennyi pénzért most lehet venni Earfün Uboom L-t akciósan most. Vagy mikor akciós, picivel többért Soundcore Motion Boom-t, csak hogy két példát mondjak, de vannak még alternatívák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest