- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Pixx96 #18955 üzenetére
Ahol egy kicsit normálisabb felvételt készítenek a Tronsmartról vagy összevetik olyannal, amit hallottam is már élőben, (így tudok viszonyítani) azok alapján azt mondanám, hogy nem érdemes vele szemezni.
Sajna az egy dolog, hogy a beillesztett kép alapján ígéretes, de sajna ettől még a valóság lehet nagyon más. A tipikus influenszer teszteket meg hanyagolni kell, ahol a közepes ajánlatot is egy fantasztikus DEAL-ként adják elő. (Azokból is hallottam már jó párat, mert én is szemeztem vele korábban.)
Sajna, ha a DSP-t nem programozzák fel jól, akkor hiába néz ki szépen a képen a 2 utas rendszer, nem fog szépen szólni.
Persze ettől még lehet valaki élvezi a hangját, mert az ugye szubjektív és nyilván jobban szól, mint 20 évvel ezelőtt egy tipikus boombox. De ettől szerintem még senki sem fogja ajánlani itt.Ui.: Ennyi pénzért most lehet venni Earfün Uboom L-t akciósan most. Vagy mikor akciós, picivel többért Soundcore Motion Boom-t, csak hogy két példát mondjak, de vannak még alternatívák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest