- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Találtam két jó tesztet, ahol a xiaomi outdoor a Flip 6-al alaposan össze lett hasonlítva (valóban több zenén jobb a Jbl, de a xiaomi többször szólt természetesebben), illetve egy összehasonlítás sztereóba párosítva (TWS) egy pár Anker Motion 300 ellenében (hááát... azt messze felülmúlta, annak nagyon színezett doboz hangja volt, főleg a magasai voltak természetellenesek).
(Aus U7 + Focal Spirit Classic pároson, nem hangfalon)So. Mivel pont olyan nem létezik, amilyet én szeretnék, vagy feleslegesen drága, megvettem hát. Első benyomások:
Sztereóba párosítani csak véletlenszerűen lehet, 10-ből kilencszer monóban szólal meg.
Erre még rá kell jönni, hogyan.
Elsőre a dockin dfine (Mk1)-nél szebben zenél, TWS-ben, nagyobb térből jön a hang, kitölti a szobát. Levegősebb, több a magas, arányosabb a mély.
A dfine egy HiBy W3II dacon (AUX) hajtva viszont sokkal szebben, zenél, részletgazdagabb, több a magas, több a mély. A cintányéron a seprű, az itt seprő, nem csak sistergés, és gitár is fényesen ragyog. (Dire Straits - Fade to Black). Az énekes sokkal közelebb áll hozzám, és a gitáros sincs takarásban, ezeket kiemeli és és szinte az arcomba tolja A xiaomin valahol hátul állnak a kórusban. Annyi csak, hogy kicsit egy pontból szól, a xiaomi még mindig teresebb (nem a hangszínpada 3D, olyan azért nincs, hanem a zene jobban a levegőből szól).
A dockinnál kipróbáltam az LDAC kikapcsolását és nagyon érezni a hatását. Úgy sokkal közelebb volt egymáshoz a kettő (persze nem voltak pariban, de na). Kár, hogy a xiaomi nem tudja, szerintem TWS módban már ki lehetne hallani. Így picit fedettek a magasai, mosottabbak, és sokkal kevesebb a részlet.
Háttérzenélésre viszont tökéletes ez a kettő így sztereóban. Most is az szól, kb 30%-os hangerőn, a 10kHz fölött kissé kiemelve és 100Hz alatt kissé megvágva, hogy ne döngjön, így egészen felnőtt hangja van. A dfine auxon át akár elmélyült zenehallgatásra is alkalmas, a xiaomi inkább csak háttérzenélgetésre.Pro: egymagában, monóban is viszonylag szépen szól, párosítva pedig nagyon, úgy talán még a dockinál is jobban. Viszont egymagában jól horozható, ezt még egy kézipoggyászba is belegyömöszölném. A Motion+ az már "asztali" kategória, na de az a dockin ligájában játszik. Ebben a kategóriában nettó 25 -ért a kettő fele árban volt, mint egy darab Flip 6,
Kontra: ez is tütükézik, tehát elalváshoz marad a füles
Hogy megtartom-e párban, még kiderül, de a hamát simán leváltja arra amire az volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo 3DS és DS topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest