- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
<Adamsky> #18749 üzenetére
+1
*HiFuture Ripple: Én még 11K-ért vettem akcióban, de a mostani 15k-ért is azt mondanám, hogy nem megér egy próbát. Én a helyedben kipróbálnám. Szándékosan nem írtam értékelést az árukeresősre, hogy ne verjem fel az árát.
Nyilván a helyén kell kezelni, vannak negatív oldalai: mint pl ennél sem lehet fokozatmentesen állítani a hangerőt az alsóbb tartományokban, úgyhogy nincs olyan halk állása, hogy mondjuk a párna mellé letegyem és ASRM-t hallgassak lefekvéskor. Nincs AUX-in. Hangos a bt csatlakozási visszajelzés: "You are connected to HiFuture". WTF??? Bár ez lenyelhető, mert csak egyszer mondja el. Apró nüansz.
A magas túlerősített, ha úgy teszed le, ahogy megáll a saját talpacskáin. De ez legalább adja, hogy van benne magas. Öröm az ürömben, hogy magas hangsurgárzása erősen irányított, kvázi, ha a hangfalat ráteszem egy puha támasztékra (pici törülköző) és forgatgatom fel-le, akkor nagyon jól beállítható, hogy mennyire szórja meg a fülemet magassal és végül egy egész jó hangkép alakul ki mind a méretét és árát is figyelembe véve. Annyira ha nem lenne más hangfalam, akkor is szívesen hallgatnék rajta bármit. Egyedül az igazán mélyek hiányoznának (40-50Hz körül, nem tudom nem mértem ki, csak van mihez hasonlítani).
11-15-kért szerintem nagyon jó vétel. (természetesen az árat, méretet, konkurenciát figyelembe véve és nem abszolút értelemben)
És egyébként van mihez hasonlítani: Van itthon régi old-school 20+ éves Sony HiFi, ami még mindig jól szól, BT hangszórókból meg a következő: Sandstrom Constellation Hercules Högtalare (skandináv piacon forgalmazták, 2-szer 2 utas hangszóró), HK Onyx Studio 2, HK Go&Play Wireless (Ez még egy régebbi típus, talán a 2-ik kiadás)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest