Hirdetés

Hirdetés

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd

    lo Végre megérkezett, 24 hónap garanciával!Mindenben erősebb, mint a korábbi favorit a Google Chromecast + Google TV 4K....

  • 90 wattal tölt a Xiaomi 15

    ma Októberben tarthatja a márka a kínai bemutatót, hogy meglegyen az első Snapdragon 8 Gen 4-es telefon címe.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zamma

    őstag

    Sziasztok, rég jártam erre!
    Lehet hogy kicsitt off lesz, de végülis ide tartozónak találom leginkább... Anyámnak keresek (82 éves, de jó passzban van! :B ) mindenféle csilivili nélküli rádiós, hordozható zenedobozt/rádiót. Nem kikötés a pendrive lejátszás és rgb sem... Lényeg hogy hordozható legyen, jól fogja az adókat, jó hangja legyen és jól bírja az akksija. Ennyi!

    Rákerestem de vagy én vagyok a béna, vagy egyáltalán nem volt ilyenről itt még szó. Egyet találtam a neten eddig a JBL-től [link], de drágának is találom és nem vagyok biztos benne hogy jól fogja az URH sávot. Illetve egy ÁK-s Panasonicot [link] is, ezt dícsérik, de kellene mvagy megerősítés vagy egyéb jó ötlet.

    Köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák