Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
Sziasztok, rég jártam erre!
Lehet hogy kicsitt off lesz, de végülis ide tartozónak találom leginkább... Anyámnak keresek (82 éves, de jó passzban van!) mindenféle csilivili nélküli rádiós, hordozható zenedobozt/rádiót. Nem kikötés a pendrive lejátszás és rgb sem... Lényeg hogy hordozható legyen, jól fogja az adókat, jó hangja legyen és jól bírja az akksija. Ennyi!
Rákerestem de vagy én vagyok a béna, vagy egyáltalán nem volt ilyenről itt még szó. Egyet találtam a neten eddig a JBL-től [link], de drágának is találom és nem vagyok biztos benne hogy jól fogja az URH sávot. Illetve egy ÁK-s Panasonicot [link] is, ezt dícsérik, de kellene mvagy megerősítés vagy egyéb jó ötlet.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest