Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Az anker motion boom után gondolkodom még egy Bluetoothos hangszórón
Kollégám hozott melóhelyre be egy kis jbl clip 4-et, tetszik hogy kis helyen elfér, melóban tudjuk ide oda tenni, hangzása is viszonylag jobb, van valami megfelelője ennek is más gyártónál ami kedvezőbb?
sokallom ezeket a jbl hangszórókat, nem azért mert fillérb*szó vagyok csak hát na, szerintem kicsit túl vannak tolva, azt hittem valami 10-15 körül vette mert hogy kicsi meg minden, aztán mikor mondta hogy 25 hát mondom oké, ennyiért biztos nem kell azért 
Van esetleg valami ajánlat ilyen kisebb méretre is mint ahogy ajánlottátok nekem az ankert is a nagyobb jbl-ek ellen?Köszönöm nektek

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sokallom ezeket a jbl hangszórókat, nem azért mert fillérb*szó vagyok csak hát na, szerintem kicsit túl vannak tolva, azt hittem valami 10-15 körül vette mert hogy kicsi meg minden, aztán mikor mondta hogy 25 hát mondom oké, ennyiért biztos nem kell azért