- Milyen házat vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Google Chromecast topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Rhino82 #15372 üzenetére
Nekem csak MaxSound Plus volt. Az egy kicsi, hordozható, méretéhez képest nagyon szép, tiszta hangzású sztereó hangszóró.
Az XSound Mega egy picivel nagyobb és teljesen más koncepció mentén készült hangszóró. Eleve mono. Egy darab nagy széles sávú hangkeltő van benne (plusz a "diszkófény"). YT-n lehet van fenn összehasonlító videó. Én azt tudnám elképzelni, ilyen mai, modern edm. zenével utóbbi jobban (több mély, nagyobb hangerő) szól.
A Micro 2 ... hát nem tudom. Talán itt a topic-ban is van róla vélemény. Esetleg Oluv vagy Alan tesztelte a YT-n. Üzemidőben gyengébbnek ígérkezik mint a Max, és én (de ez csak elképzelés) hangzásba is (picivel) alá tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Milyen házat vegyek?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- BestBuy ruhás topik
- TV antenna és jelerősítés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest