- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Rhino82 #15372 üzenetére
Nekem csak MaxSound Plus volt. Az egy kicsi, hordozható, méretéhez képest nagyon szép, tiszta hangzású sztereó hangszóró.
Az XSound Mega egy picivel nagyobb és teljesen más koncepció mentén készült hangszóró. Eleve mono. Egy darab nagy széles sávú hangkeltő van benne (plusz a "diszkófény"). YT-n lehet van fenn összehasonlító videó. Én azt tudnám elképzelni, ilyen mai, modern edm. zenével utóbbi jobban (több mély, nagyobb hangerő) szól.
A Micro 2 ... hát nem tudom. Talán itt a topic-ban is van róla vélemény. Esetleg Oluv vagy Alan tesztelte a YT-n. Üzemidőben gyengébbnek ígérkezik mint a Max, és én (de ez csak elképzelés) hangzásba is (picivel) alá tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest