Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Rhino82 #15372 üzenetére
Nekem csak MaxSound Plus volt. Az egy kicsi, hordozható, méretéhez képest nagyon szép, tiszta hangzású sztereó hangszóró.
Az XSound Mega egy picivel nagyobb és teljesen más koncepció mentén készült hangszóró. Eleve mono. Egy darab nagy széles sávú hangkeltő van benne (plusz a "diszkófény"). YT-n lehet van fenn összehasonlító videó. Én azt tudnám elképzelni, ilyen mai, modern edm. zenével utóbbi jobban (több mély, nagyobb hangerő) szól.
A Micro 2 ... hát nem tudom. Talán itt a topic-ban is van róla vélemény. Esetleg Oluv vagy Alan tesztelte a YT-n. Üzemidőben gyengébbnek ígérkezik mint a Max, és én (de ez csak elképzelés) hangzásba is (picivel) alá tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos fejegységek
- SSD kibeszélő
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Macska topik
- Trollok komolyan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest