Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen alaplapot vegyek?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cidalain
üzenetére
Ehhez hozzászólnék kicsit.
Gari: Neked kell sajátköltségen a Holland (vagy talán Belga,már nem emlékszem pontosan) szervizközpontba kijuttatni,ami nem filléres tétel,olcsóbb cuccoknál nem is éri meg.A hazai hivatalos forgalmazó (Invitone) nem foglalkozik ezekkel,csak azokkal amiket itthon vásárolt az ember boltból.Szóval van benne rizikó,de ha valaki bevállalja ezt a kockázatot a kedvezőbb árért,akkor jó áron tud sok-sok termékhez hozzájutni.Nekem volt egy csomó cuccom amíg édesanyám ott dolgozott,de ez az ajtó sajnos lassan 4éve bezárult.
Kis kiegészítés:
Nem itt csinálják ezeket a cuccokat,a dolgozói webshopból kell megrendelnie a dolgozónak (más nem fér hozzá),külföldről hozza a DHL.
Fváron autóipari cuccokat csinálnak (fejegységek,autók gyári hangrendszerei). -
cidalain
veterán
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Siófok környékén biztos találni olyat aki Fehérváron dolgozik a Harman-nál. Na ott csinálják a JBL-eket is. A dolgozók tudnak venni baráti áron termékeket. Nekem két hete ~21 eurót mondtak a JBL Go 3-ra, ami kb 30-40%-kal olcsóbb, mint a bolti ár (de nem azt választottam)
Update: gari nem tudom, hogy ilyenkor hogyan van
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- D5 top - Heatkiller, EK
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7W4MG/A) Csillagfény - 15 Ciklus - 100% akku - Garancia
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10400H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest