Hirdetés
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Igen, ezt akartam is írni, hogy motion boom bent még néha sok is, nem kellemes mély már, hanem bántó.
Extra bass gomb 70% fölött érződik igazán...ha kikapcsolod csökken a torzítás.
És biztos muzsika függő, mert ilyen semmilyen trance-el nem volt gáz (bár pont ott voltak olyanok, hogy mély fele elveszett), de Boris Brejcha alatt folyamatosan nagyon szétesett csóri.Illetve pont készültem írni, hogy azt elfelejtettem írni, hogy forrás BT+YT music volt. Tehát nem a csúcs. De mind ezt kapta, szóval viszonyítás szinten valszeg áll amit írtam, persze jobb feed-el lehet lenne változás, de nagy meglepetésre nem számítanék.
Illetve minden amit írtam az szubjektív. Nekem ez jött le, lehet más máshogy élné meg.
A pozitív vleményket pedig köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest