- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Újból nekilendülök a BT hangszóró vásárlásnak, immár tisztábban látom az igényeimet. :)
Postával vámmal, mindennel együtt 100ezer alatt keresek hordozható BT hangszórót.
Két verzió jön szóba; vízálló, és nem vízálló. Még nem tudom, hogy szükségem van-e vízállóságra, ezért mindkét vonalat meg akarom vizsgálni. Mindenképp kültérre szeretném, így valamennyire kell bírnia a strapát; napot, kis port, stb.
Hangminőségben nem vagyok nagyon kényes ilyen hangszóró esetén, de a Motion Boom Plus középmagas kiemelése pl. zavart.
Az erős basszus fontos, de nem kell túl soknak lennie feltétlenül.Amit eddig néztem:
- W-Kink T9 (a weblapon van T9 Pro is, de sehol sem kapni)
- Tribit StormBox BlastHangban utóbbi hogy áll az elsőhöz képest?
Kössz előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Asus BE24A 24" IPS monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest