Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab120 #13663 üzenetére
Ezt a Boom-os kérdést carl18-nak szántam.
Ezek szerint neked is volt, és "kevésnek" érezted még az XB43-al szemben is? Hmm...
"Szerintem semmi baj a tisztasággal ... " - erre nem tudok mit mondani
Nekem nincs, így csak olyan tesztelőkre tudok alapozni, akiket hitelesnek tartok.
" ... vannak sztenderd számaim, amelyek alapján nagyjából belövöm az adott hangszórót ... "
A nagy kérdés, hogy ezen számok mennyire változatos stílusúak? Mert kétségtelen tény, hogy van, ahol kevésbé jön elő a sokat emlegetett probléma. Meghallgattad a DLX Willington-os összehasonlítót?#13664 2ofthem
"[Go play vs T9] - T9-et viheted." - bocsi, ezt most nem vágom.
A tesztről: eleve nincs sok értelme két hangszórót - elvileg - azonos (mondjuk 50%-os) hangerőn összemérni. Itt is először 40%-on kóstolja össze a két hangszórót, amiből a T9 jön ki "győztesen". Persze már itt is hallatszik, hogy míg a T9 csak előre sugároz (mono), addig a Go + Play-ből egész jól kihallatszik a sztereó. 80%-on viszont nálam egyértelműen a Go + Play a nyerő."Eszméletlen elfogult itt mindenki a Soundcore-al, kb mintha más nem is létezne ... "
Van az a kategória, amiben nincs más potens hangszóró. A Motion+, a Boost, de a Boom is szerintem ide tartozik. A party hangszóróiról ugyanezt nem tudnám elmondani. Aztán ott vannak a fej- (Q30-am van, és k. jó) és fülhallgatói (Liberty 3 Pro - kb. semmiért nem adnám), amik között megint csak akad sok jó cucc.
Sokszor, sokaknak ajánlottam itt a Tribit hangszóróit. Ezekkel is van tapasztalatom, és ezek is jók. Szóval én nem tartom magam elfogultnak.#13665 LanyUs
"Gondoltam már a JBL 710-re is, de 200e fölé nem szívesen megyek."
310? 5×5-ös helységbe csak elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest