Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18 #12580 üzenetére
Én azt vélem, hogy a bluetooth hangszóró kategória anno ilyen filléres vacak kategóriának indult. Szerintem a kitalálói se gondolták, hogy ebből minőségi termékcsoport lehet. Ha másért nem, hát a bluetooth 1xx, 2xx verziókból nem igazán lehetett komolyan vehető hangminőséget kihozni. A hangszórók fejlődését a bluetooth átvitel minőségének fejlődése hozta magával. És szerintem ez lesz a korlátja is, hogyaz átvitel minőségét nem igazán tudják látványosan fokozni. Persze van aptx, aptx hd, ldac, de nem igazán akarnak ezek általánossá válni. A piac meg lassan elfordul a wifi felé. Mert azzal nincsen minőségi kompromisszum az átvitelnél.
Az eszközök élettartama is kb ezt a fejlődést tükrözi. Egy kicsit komolyabb cucc már nem azzal a felkiáltással készül, hogy két év múlva úgyis másikat vesznek, jóleszazúgy. A Denonomon sem érzem, hogy ezzel nem kellene hosszabb távon tervezni. Ugyanúgy hozza a Denon minőséget, nemcsak hangban, összeszerelésben is, és (bár ezt csak remélni lehet) az alkatrészek minősége se megy a tartósság rovására. Szerintem 10 évet simán bírni fog. -
Perillustris
senior tag
válasz
carl18 #12580 üzenetére
Hasonlóan emlékezetes találkozás volt a Bose Soundlink Minivel való randevú: a Bose forgalmazói mutatták be a Westendben tartott Hifi Show-n. Több nagy hangfal volt a szobában, ahol megszólaltatták és ki kellett találni, melyik szól. Hát, a félreeső helyen lévő kis BT-hangszóróra senki nem tippelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest