Hirdetés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milu_PH
csendes tag
Megérkezett az Anker Soundcore 3 hangfal.
Első benyomások:
- Az össz hangerő valóban szomszédbarát, ahogyan ezt már más teszteken megírták.
- A basszus egy JBL-hez képest szerényebb, ha valaki számára fontos basszus mennyisége /mármint néhol indokaltlanul/, olyan zenét hallgat amiben a basszus a lényeg, számukra nem ajánlanám.
A pozitív dolgok:
- Az EQ-hoz kötelező hozzányúlni! Az alap beállításokat szépen meghaladja ennek segítségével a készülék.
-40nm-es helyiségben használom, tökéletesen betölti /jól helyeztem el/. A hangerő nekem tökéletes, 40-60% között fogom használni többségében, ahogy látom.
- A lényeg: unplugged, valamint közép hangokra fókuszált zenéknél meglepően tiszta hangzást produkál.
Eddig nagyon elégedett vagyok, még zajlik a “bejáratás”, ha meglesz a 20 óra benne akkor írok megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- ARCTIC Freezer 36 A-RGB White
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG OLED 55 B2 TV - 4k, 120Hz, 140 cm, garis
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest