Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Drivv #12482 üzenetére

Hát az a igazság hogy szerintem ilyen online videók alapján kár így előre leírni. Az biztos hogy lassan az enyém is megjön, és a Fine+ és Xtreme 2 ellen is helyt kell állnia. És majd a valós tapasztalatom teljesen biztosan le fogom írni. Nem fogok egyik márkát se preferálni, csak a natív teljesítményről és tudásról lesz szó.
    Bár én szerintem ha Oluv és Alan is insteni a Motion Boomot, akkor tuti hogy nem lehet egy "Trash" Hangszóró. + Azért elég sok elégedett vásárló van már ahhoz hogy ez egy mellé lővés legyen.
    Azért tegyük hozzá harmad árban megy mint egy Xtreme 3, és a 45E forintos ár nem reális, mert az alatt jóval olcsóbban is megkapod ezt a hangszórót.

#12483hkari
    Igen, a beszámolás nem marad el. Már a Xtreme 2 tulajdonos is be van zsongva, mondtam neki uton van felém a JBL Killer megint. :U
    Azért már az is jó teljesítmény ha az Anker a Dockin meg tudja fingatni, nyilván azért a teszt előtt csinálok egy bejáratást.

Majd írok, ha kezembe a Motion Boom. Szerintem most mindenki erre kíváncsi, kíváncsi vagyok lesz-e Tronfosztás. :R

Új hozzászólás Aktív témák