Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
carl18 #11243 üzenetére
Igen, úgy értettem, h összességében (tehát a basszust is beleértve) vérezhet el kültéren a Uboom a Charge2-vel szemben.
A Charge2-t itthon nem szükséges 60-80% felett tolni, kültéren viszont valóban előfordulhat, hogy kell a nagyobb kakaó és nem szeretném, ha ez a basszus rovására menjen.
Köszi a videót! Azért nem rossz.
Na nem akarom tovább cukrozni, okosabb csak akkor lehetek, ha kipróbálnám.
Az működhet, h rendelek egy Uboom-ot (még 11 napig él a 35%-os kupon az eleve akciós árra), legfeljebb túladok rajta, ha kevésnek találom.
Richard: néhány hete üres a lengyel raktár, úgy emlékszem, h az Ali szülinapos akció elején még lehetett onnan kérni, néhány nappal később már nem. A fő kérdés inkább az, h mikor nem lesz üres?
De A ~21 ezer/db hogy jön ki? Én csak a 149 USD feletti 9 USD-os store kuponnal számoltam (ha esetleg többen összeállunk), de az még nem elég a 21 ezerhez.
tokyo2: Igen, így érthető.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- iPad topik
- iPhone topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Boya BY-M1 mikrofon
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest