Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10739 üzenetére
Mondjuk úgy hogy a zenék talán 20% de képes rajta torzítani teljes hangerőn. Főként azért meglepetés, mert volt egy pár hangszóróm, de a Divoom onbeat 500 ami klasszisokkal olcsóbb kategória se torzítot maxon.
Igen azt a Anker én is néztem a motion boom nekem is fent áll mint választási lehetőség!
Talán a W-king D8/9 amit lehet kipróbálnák.
Vagy egy Onyx 7 ?Ha jön egyser.
Csak unokaöcsém kapot egy 30 wattos W-king D8 mini alternatívát. minit szülinapjára, és az állam fogtam teljes hangerőn milyen jól szól a méretéhez képest és nem torzítot. Erre fel nekem itt van a majd 3X drágább D Fine + ami teljes hangerőn vagy ahhoz közeli állapotban igen szépen torzít jó pár zenénél.
A Fő gond hogy kicsit bőngésztem az amazon véleményeket is, és nem én vagyok az egyedüli a problémával, sokan írtak nem túl jókat magáról a Dockinról.
Persze inkább csak az a szomorú hogy lényegében élőben jön elő egy hangszóró milyen is valójában.Most azért van rossz szájízem, mert ez a torzítás dolog engem elégé zavar és így én nem szeretek zenét hallgatni.
Lehet nem véletlenül volt leakciózva fekete pénteken 90 eurora......Talán annyit is ér valójában.
Igen a régi verzió 30 grammal nehezebb mint az új, más a hangszórórács anyaga a réginél ha nagyon mélyre megy képes a rács rezonálni.
Az új verziónál ezt kiküszübölték az anyag cseréjével, de az meg valami elektronika korlát miatt meg letorzít. (Talán a zajszürő az oka)
Sajnos a torzítás nállam pont az a réssz amire nagyon alergiás vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szemüveges topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest