Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gh0sT

addikt

Tudom, láma vagyok, de már 4 órája szenvedek és nem jutok semmire. :(

Vettem egy hihetetlenül márkás Btech BTD-30 típusú adaptert. Első lépésben feltettem a hozzá kapott szoftvert és megpróbáltam meglelni vele a telefont. Próbálkozásomat siker koronázta, telefon megvan, kapcsolódok hozzá PIN-nel és működik a tallózás a telefon memóriájában is. Felbuzdulva ezen megpróbáltam a telefonnal is megkeresni a PC-t, de nem látott belőle semmit. Nosza gondoltam egy nagyot és befrissítettem a drivert. :( Azt hiszem itt rontottam el valamit nagyon, mert azóta hibaüzenetet kapok. :(

Az adapterhez 1.4-es Blue Soleilt kaptam, ezzel minden rendben volt. Eztán letöltöttem az 1.6-ost és manuálisan adtam neki egy frissítést a csomagban található driverrel. A eszköz telepítése során hibaüzenetet kaptam, de az eszközkezelő szerint minden megfelelően működik. Eztán jött egy kósza próbálkozás valamelyik 2.0-ás verzióval, de semmi eredmény. Driver frissítés közben hiba... :(

Itt lennének a screenshotok:
    [link]

Itt látszólag minden rendben van. Egyébként idáig bármilyen driver-szoftver kombóval el tudok jutni. A telefon megvan, kapcsolódok hozzá kóddal.

Ezután nyomok neki egy Refresh Service-t és ezt kapom:
    [link]

Az első próbálkozásomra persze minden jól működött, szóval valamit útközben rettentő módon elcsesztem. A drivert már orrba-szájba frissítettem, de semmi eredménye nem volt. Igazából már azt sem tudom, hogy az eredeti (gondolom SP2-s) drivert hogyan tudom visszaállítani... :(

Valakinek van ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák