Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HDD probléma (nem adatmentés)
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Tudom, láma vagyok, de már 4 órája szenvedek és nem jutok semmire.

Vettem egy hihetetlenül márkás Btech BTD-30 típusú adaptert. Első lépésben feltettem a hozzá kapott szoftvert és megpróbáltam meglelni vele a telefont. Próbálkozásomat siker koronázta, telefon megvan, kapcsolódok hozzá PIN-nel és működik a tallózás a telefon memóriájában is. Felbuzdulva ezen megpróbáltam a telefonnal is megkeresni a PC-t, de nem látott belőle semmit. Nosza gondoltam egy nagyot és befrissítettem a drivert.
Azt hiszem itt rontottam el valamit nagyon, mert azóta hibaüzenetet kapok. 
Az adapterhez 1.4-es Blue Soleilt kaptam, ezzel minden rendben volt. Eztán letöltöttem az 1.6-ost és manuálisan adtam neki egy frissítést a csomagban található driverrel. A eszköz telepítése során hibaüzenetet kaptam, de az eszközkezelő szerint minden megfelelően működik. Eztán jött egy kósza próbálkozás valamelyik 2.0-ás verzióval, de semmi eredmény. Driver frissítés közben hiba...
Itt lennének a screenshotok:
[link]
Itt látszólag minden rendben van. Egyébként idáig bármilyen driver-szoftver kombóval el tudok jutni. A telefon megvan, kapcsolódok hozzá kóddal.
Ezután nyomok neki egy Refresh Service-t és ezt kapom:
[link]
Az első próbálkozásomra persze minden jól működött, szóval valamit útközben rettentő módon elcsesztem. A drivert már orrba-szájba frissítettem, de semmi eredménye nem volt. Igazából már azt sem tudom, hogy az eredeti (gondolom SP2-s) drivert hogyan tudom visszaállítani...
Valakinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- E-roller topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest