- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgamez
tag
Helo
Van nekem egy Bluepanther V350, (SN:MQN07) felraktam rá az igo8 at. Mikor indul akkor összetörik a kép és csak újraindításnál jön vissza. Egy Rom frissítés leírást és egy rom file-t szeretnék kérni tőled. -
Razor18
tag
Sziasztok,
nagyon lámer kérdés, de nem tudom, hogyan tudok bármit rámásolni a Panther-re. USB driver letöltve, kibontva, bedugom, bekapcsolom, a driver települ, jelzi, hogy kész, de semmi nem jelenik meg az Explorerben, pedig ha ki-bekapcsolom a Panthert, a hang jelzi a rácsatlakozást, de nem jelenik meg új meghajtó. Hogy lehet erre bármit rámásolni?
-
redstar16
tag
Nagy up gabinak a segítségért!
Mindenki példát vehet róla ;-) -
csgeza
csendes tag
Hello! Tudna nekem vki segíteni? Egy ismerős BP V350 (MQN074) 2 gombos masinájához kellene nekem ROM update, a többek által leírt BP-képernyőn-áll-és-nem-mozdul probléma orvoslásához. Előre is köszönet a segítségért.
-
cannabis83
csendes tag
Sziasztok fórumozók!
Sajnos nem sikerült megjavítani a v350 em. Teljesen meghalt a rom része íg feleslegessé vált részeit vagy egyben áruba bocsátanám. Biztos van aki hasznát venné neki. Ami működik: Kijelző, hangszóró, jó akku, beépített GPS vevő modul, Karc mentes ház.
Szerintem akit érdekel annak jobban megérné egyben. Érdeklődéseket ajánlatokat várok a mail címemre. -
redstar16
tag
Sziasztok!
Van egy V350-es készülék ami lefagy bootoláskor.
Megpróbálnám újraírni a ROM-ot de sehol nem találom a megfelelő nk.bin-t.MQN07-el kezdődik a sorozatszáma és két gombos készülékről van szó.
Remélem tud valaki segíteni, köszi előre is
-
D14Z2
csendes tag
Sziasztok!
mennyi ideig tart a rom frissítés?
SD UPDATE PROGRAM v1.2 for 400 09.01
Plase Insert SD CARD...
SDCARD inserted.
Detecting Update Files,wait,,,itt tartok a karin (1GB kingston) rajta a nk.bin
mennyi ideig kell ideális esetben dolgozni a gépnek? -
Miksai
csendes tag
Sziasztok!
Tudom sokan kerestek V350-hez rom frissítést. Ha esetleg nem találnátok, privát mail-be segítek.
Üdv. -
berikis
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném!
Kölcsönbe kaptam egy BP.V350 kétgombos, Széria száma: MQN07 készüléket.
Sajnos hajtott a kíváncsiság és a rajta levő iGO 2006, helyett egy iGo8-at próbáltam elindítani. A végeredményként csak a "kék"párduc jelenik meg, hiába a resetelés.
Néha egy villanást látok, mintha beszeretne lépni a menübe,de semmi.
Tudnátok segíteni?Előre is köszönöm:
-
Berti1
csendes tag
válasz
takikacska #185 üzenetére
Neked nincs ehhez a típushoz?
-
Berti1
csendes tag
Szia!
Megpróbáltam frissíteni ahogy írtad,következő az üzenetboot ok!;Program ICO ok;Program os ok! Aztán megjelenik a homokóra 4-5 sec-re és ennyi.
Ugyanez többszöri próbálkozásra.Nincs valami ötleted,mi lehet a gond? -
lovka
csendes tag
Kedves Bluepanther tulajdonosok!
A szokásos hiba áll fent nálam is, rom frissítés kellene. Bluepanther V350 készülékem van, kétgombos. Amennyiben tudtok, légyszi küldjetek rom frissítést, ill. írjátok le azt is, hogy hogyan kell csinálni. E-mailem: lovaszroland@freemail.hu.
Köszi!
-
olitomi
csendes tag
Sziasztok
Tamás vagyok, és nekem is beadta az unalmast a Párducom. A bekapcsolás után egy hibaablakot dob fel: .NET CF Initialization Error, és nem lép tovább. A hibaüzenet szerint a Windowsos .NET Compact Framework progi sérülhetett, amit meg is találtam a neten.
Viszont nem tudom felismertetni a számítógéppel a navit, csak ismeretlen eszközként látja, így az ActiveSync-kel nem tudom telepíteni a Framework progit.
Megköszönném a segítséget abban, hogy miként ismertessem fel a PNA-t a szgéppel, (a hozzá letöltött USB Driverrel mit kell csinálni?) és jó lenne a ROM frissítéshez is az a bizonyos nk.bin fájl, és persze leírás is, hogy mit, hogy csináljak vele.A gépem egygombos BP 350, a gyáriszáma : MQN08xxxxxxx
Előre köszönöm a segítségetek, ha lehet az : olitomi@freemail.hu címre válaszoljatok, ill. küldjétek a bizonyos ROM frissítést.
Köszi. Tamás
-
takikacska
csendes tag
Hy
Van valakinek tapasztalata BP350C Rom frissítésben?
-
Prince008
csendes tag
van egy Blue Panther v350-c pna-m. Széria száma: MQN0834...
ROM-t szeretnék frissíteni, de nem találtam sehol sem egy linket hozzá.
tudnátok ide küldeni egyet, vagy pü-re?, köszi előre is:
dexxiii [kukac] gmail [pont] com -
attis71
tag
Sziasztok!
Van egy BL V350A (egy gombos) PNA-ám. A kérdésem az volna, hogy valaki futtat-e Gis Russa-t ilyen PNA-n ?
Üdv: attis71 -
gabi1977
csendes tag
-
cannabis83
csendes tag
Hát köszönöm a segítségeteket de nem jutottam előrébb. "se kép se hang"
Előkerestem a régi elektrós és pc programozós cimbiket és holnap megy Pestre a gép úgy néz ki meg le7 menteni . Ha meg van írok hogy s mint mentették meg.Bíztos hasznára lex mindenkinek. A rom frissítésekhez pedig el kérem minden 350-es sorozatét a leg frissebbet és közzé teszem nektek. Kössze mindent. -
gabi1977
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni mindenkit hogy elöször a fórumon kérjen segitséget. sokan egyböl privátra irtok nem a fórumba. Szívessen segitek ott is, de hátha másik fórumozonak is ugyan az a gondja és egyböl megtudná oldani a problémáját ő is.Nem beszélve arrol hátha másnak jobb ötlete van. Hiszen ezért nyílt ez a fórum.
Üdv Gábor!
-
gabi1977
csendes tag
válasz
cannabis83 #164 üzenetére
Szia!
Ez igy is van ahogy leirtad. Közben én is szétszedtem a V350c-met.
Látom gond van a gépeddel, as resset gomb nem ragadt be véletlenül?
Én még erre tudok gondolni.Romom van hozzá , de ha odáig se jut el gép, nem sok értelme van. -
cannabis83
csendes tag
válasz
takikacska #165 üzenetére
Akkor kizárt hogy valahogy életre keljen a navi?
Meg marad kutyát dobálni....
Azért ha van valakinek ötlete, hogy mit kezdjek vele annak várom a válaszát.
Vagy esetleg egy címet v telszámot ahhol megjavítanák (kicsipézé) bár bizti nem lex olcsó mulatság. -
törölt tag
válasz
takikacska #165 üzenetére
nekem tudnál dobni egy romfrissítés, és lementés menete leírás szerűséget?
-
takikacska
csendes tag
válasz
cannabis83 #164 üzenetére
hy
az a próbléma ha bekapcsolásnál nyomod a power gombot és akkor nem jön be a rátöltő menü akkor hiába küldök neked rom fríssítést akkor az el sem fog indulni(b és c verzióhoz nem tudok rom frissítést adni csak a simához van)
-
cannabis83
csendes tag
Hali mindenki!
Próbáltam a Power gomb nyomva tartása közben bekapcsolni de a boot menü (kék háttés sárga karakterek) se jön be, nem bírok rom-ot frissíteni se így, tehát ez szerintem kilőve. Elképzelhető hogy meghalt a gép véglegesen? Ha így tesz a gép akkor tud teljesen tönkre menni? Remélem van le7tőség meg menteni mert 6hét múlva mennék ki Belgába dolgozni és ez nagy segítség volna. Köszönök előre is minden hozzászólást. -
cannabis83
csendes tag
Hy
Takikacsa az én BP v350 sima nincs további betű jelzés, 2 gombos és a serial:MQN07 kezdetű.
Előre is köszike mindent. -
Berti1
csendes tag
Ja és v 350 B
-
Berti1
csendes tag
Szia!
Nekem u.a. a gondom mint Kosztának.
Segítenél ebben a ROM-frissítésben? -
takikacska
csendes tag
válasz
cannabis83 #158 üzenetére
Hy
Melyik típusú bp-d van(a-b-c)?
Egy gombos vagy két gombos? -
cannabis83
csendes tag
Sziasztok!
Úgy néz ki a helyzet, hogy van egy BP v350 esem és egy fagyás után reseteltem és meghalt. Nem reagál a bekapcsolásra nem bírom a romot frissíteni sem. Próbáltam már minden gomb variációs dolgot de semmi se a gyári logó se semmi. Szeretném meg tudni mit tehetek vele hogy újra életre keltsem és ne csak kutyát dobálni legyen jó.
Köszönök minden segítséget és instrukciókat előre is. -
törölt tag
válasz
nagytestvér #155 üzenetére
elvileg az utolsó verziós igo8-ak minden állítgatás nélkül jók
a 8.3 nekem állítgatás nélkül jó -
vocsesz
csendes tag
Sziasztok.
Van egy BP V350-es GPS-em, az a probléma, hogy nem működik, bekapcsolás után csak a blue panther-es logo jön be és nem tölti be a rendszert. Úgy hallottam, hogy az NK.BIN file segít a dolgon, csak nem találok megfelelőt. A gyári száma.MQN08XXXXXXX. Remélem tud valaki segíteni. Előre is köszi. -
nagytestvér
csendes tag
milyen gyakran látogatják ezt a topicot...
-
törölt tag
Hali!
Valaki tudna nekem BluePanther V350-eshez ROM frissítést küldeni? Az a gond, h a gép bekapcsolása után a BluePanther logo után egyből jön egy hibaüzenet, hogy valamelyik file sérült. Gondolom egy ROM frissítés segítene a dolgon. Köszi, Üdv.
-
gabi1977
csendes tag
válasz
nagytestvér #152 üzenetére
Szia! Privin válaszoltam a kérdésedre amit küldtél. meg ezekre is ott írtam.
Üdv Gábor.
-
nagytestvér
csendes tag
Na hali mindenki
mégis csoda történt halleluja, de azért mégsem tökéletes a történet! Hiába állítom be a sys-ben a méretet az igo8-nál 320/240 arányban, nem méretezi át a képet, tehát a menü 1/3-ad részét nem látom a jobb oldalon. Vagy erre is más verzió kell, tehát nem mindegyiket lehet átméretezni?! Erre kérek megoldást valakitől!
Köszönöm
-
nagytestvér
csendes tag
Hali mindenki!
Problémám a következő: eddig BP v-350c készülékemen IGO My Way 2006 Plus-t használtam, de a legújabb frissítések sem felelnek meg számomra a programmal kapcsolatban (körforgalmak hiánya, téves navigálás stb.) Éppen ezért szereztem be több verziójú igo8-at, de sajna nem működik. A fent említett problémák lépnek fel (zenelejátszó, videolejátszó stb. működik), a navigáció menübe viszont nem lép be. Az SD-nek semmi baja. Amint visszarakom a kártyára az előző programot (my way 2006), minden további nélkül működik. Vélemény? Mindent úgy csináltam, ahogy az előttem szólók javasolták az igo8-cal kapcsolatban. Vagy a verzió nem mindegy? Pls valaki írja meg, hogy mi lehet a probléma, illetve hogy hogyan és melyik verziót használjátok a készülékhez. Előre is thx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest