- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fauno
tag
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, ha tudnátok benne segíteni, hogy ismeritek-e a TotalMedia Theatre 3 programot?
Settings/video/color adjust/effet centernél, szeretnék állítani a "film nézés közbeni" a fényerőn vagy kontraszton, telítettségen, azonban sehogy sem tudok (csak a kezelő felületnek tudom állítani a színkezelést), semmit nem enged benne csinál, tudjátok mi lehet a megoldás?
köszönettel
Fauno -
Fauno
tag
válasz
sensor060 #118 üzenetére
Szia sensor060,
nagyon szépen köszönöm válaszodat, így sikerült megoldani a dolgot, tökéletesen látja a blu-ray lemezt a gép.
Azt szeretném még megkérdezni, hogy ha blu-ray filmet szeretnék ImgBurn-el kiírni (ami nem kép fileként van elmentve), hanem (BDMV és CERTIFICATE) file szerkezet szerint, simán mappák hozzáadás szerint megtehetem? Most kipróbáltam és amikor áthúzom a 2 könyvtárat a főkönyvtárt is átviszi amiben van ez a 2 alkönyvtár (BDMV és CERTIFICATE), írás során ugye csak a BDMV és CERTIFICATE könyvtárakat írja fel?
-
Fauno
tag
Sziasztok,
Most vettem egy Ble-ray írót. Szeretném megkérdezni, hogy ha nekem Win XP (SP3) operációs rendszer van a gépemen, szeretnék kiírni egy Blu-Ray filmet, akkor ehhez UDF 2.5 driver kell? Ezt honnan lehet letölteni? Én most töltöttem le a Toshiba free UDF 2.5 divert hozzá, azonban ezt sajnos nem engedi feltelepíteni erre a gépre.
A másik kérdésem az lenne, hogy átolvasgattam a fórumot, és többen is a ImgBurn programot ajánljátok, itt ha sima dvd-re szeretnék kiírni adatot akkor az "Adattípusnál" a Mode1 vagy MODE2-t érdemes választani, mi a különbség a kettő között? Ebben az esetben az UDF verzió értékét mire érdemes változtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3 hónapos Samsung 990 Pro NVMe M.2 2 TB 33 hónap garancia!!!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest