Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Köszi a linket
(Warezt illetően meg leírtam hogy az nem opció nekem, nyilván nem azért nem opció mert történetesen leszedni egy filmet és kiírni a magyar jogszabályok szerint teljesen törvényes, hanem mert 150 megvásárolt eredeti bluray film lután simán csak nem szeretném.)
-
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
Korubelul 1.5-2 eve vagtam bele a bluray filmek gyujtogetesebe, bar ne tettem volna...
Az egyik legnagyobb fajdalom az egesszel, hogy amellett hogy rengeteg penzt visz el, az az, hogy nagyon sok jo film soha nem jott ki, es nem is fog kijonni magayrul blu-rayen. 3 megoldas maradna:
- angol blurayek rendelese --> angol tudasom eleg arra, hogy felirattal teljesen ertsem a filmeket, de mivel gyanitok sajat magamnal egy lightybb OCD-t, nagyon zavarna ha vegeysen lennenek szinkronos es angol blurayek a gyujtemenyben
- enkor + kiirni az 1080P-s ripeket blurayre + nyomdaba borito es lemeznyomtatas --> ez adna magat, de akkor igazabol azt a kerdest is felrakhatnam magamnak hogy miert nem toltom le a top300 filmet es irom ki 2 kulso HDD-re...
- DVD --> szinten nem idealis, de jelenleg erre hajlok a leginkabbA kerdesem az lenne, hogy a bluray lejatszoknal az upscaling az mennyire mukodik jol, van-e esetleg kifejezetten olyan lejatszo ami ebben nagyon eros, es mondjuk a DVD-s kepbol tudna egy Netflix 1080p szintu dolgot csinalni?
A masik az ilyen altalanosabb kerdes: hogy latjatok, van esely meg arra hogy olyan filmek egyszer megjelennek magyarul BD-n mint mondjuk: Amerikai pszichó, Az élet szép, In Bruges, Amerikai szépség, Egy asszony illata, Életrevalók, Hetedik, Az utolsó éjjel vagy mondjuk a Trainspotting?
Szerk: Amennyiben rossz topikba irtam egy utbaigazitast megkoszonok, ezt talaltam a legrelevansabbnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest