Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEO001
aktív tag
Csak egy tipp, bár kissé többe fáj amikor a pénztárcába nyúl az ember. Nekem van egy HD Dune Prime 3.0 hálózati média lejátszóm, BD playerrel, USB porttal, Ethernet felülettel, gyártói folyamatos fw frissítés biztosított az új alkalmazások, kiegészítő szolgáltatások eléréséhez. Ezt már két éve vásároltam, azóta vannak már újabb combo típusok persze, de a BD3D ISO kivételével, meg természetesen a killer sample kivételével minden evő. Felirat kezelés, felhasználó barát menü rendszer, médiákhoz on stream info, cover, stb társítás programok, stb. Viszont a BD player nem olyan nagy dobás, néha bizonytalankodik és lassú a lemez beolvasási sebesség, ezért ,illetve a BD3D miatt vettem másodiknak az LG670 -est. Erről itt meg sok jót olvashatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest