Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    Sracok,

    egy erdekes dolgot vettem eszre minap. Adott UPC/NTL 25/1.5-os kabelnet, Scientific Atlanta kabelmodem, Netgear WRG614 v9 router, egy asztali desktop RTL gigabit lan onboard, meg egy noti RTL B/G-s beepitett wifi adapterrel.

    Na meg utorrent legutolso hivatalos build. Routerben port forward be van allitva, utorrentben ha a desktopon megadom ezt a portot, akkor le/feltoltes megy, ahogy kifer a csovon.

    Notiban ugyanezt a portot megadva meg epp csak docog, par 10kbyte/sec-cel a le/feltoltes. Utorrent szerint aktiv vagyok. Publikus (eztv.it) ill. privat (mag) trackerrol toltve egyarant.

    Desktopon Win7 HP 64bit, notin Vista HP 32bit van, mindketto angol, jogtiszta, updatelt es ugyanazon viruskergetot futtatok (Avast free).

    Mitol lehet ez? Mikor a notin probaltam desktop le volt kapcsolva (kehes a monitorom, vartam a garis cserest, szoval savszelesseget egyedul ez hasznalta).

    Igazabol nem nagyon fontos, cseremonitorom megjott, a noti asszonye, nem torrentezik, csak en a desktopon, csak hajt a kivancsisag, hogy megertsem mitol lehet.

    Egy megemlitendo dolog van, desktopon fel van telepitve a cFosSpeed (megvasarolt, jogtiszta), de ez nem hinnem, hogy bekavarhatott esetemben.

    Velemenyek, tippek?

    Koszi
    Balinov

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák