Hirdetés
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Dell asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPix
újonc
A RapidSeedbox seed szerver szolgáltatóval volt már valakinek dolga? Mennyire tudjátok ajánlani?
-
estikornel
tag
[Uraim, a letöltések elindultak.] Hogy mitől, azt nem tudom mert nem állítottam semmit, csak elmentem sétálni egyet, lehet ez volt a kulcs. Életre kelt az sh végű tracker. Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien segítettetek!
Ha bárki a One-t választja szolgáltatóként szerintem ezt a ZTE routert ne fogadjátok el, mert ez nagyon béna.
-
kutga
nagyúr
válasz
estikornel #52115 üzenetére
Ez sem az, akkor úgy tűnik mégsem a lan fülön van.
-
estikornel
tag
válasz
Intruder2k5 #52113 üzenetére
5-ből két letöltött torrent működött, ahol a cow.milkie.cc szerepel harmadiknak. A t.ncore.pro és t.ncore.sh trackerekhez nem tudok csatlakozni, ez beállítási hiba vagy csak simán most ténylegesen nem működik az a két tracker? A szóban forgó torrentek csak ezt a kettő trackert tartalmazzák.
Sajnálom, ha nem világos ahogy fogalmazok de annyira nem vagyok már/most képben a hálózatokkal úgy érzem mintha egy zsák virágföldnek kéne elmagyaráznotok mi van.
-
kutga
nagyúr
válasz
estikornel #52112 üzenetére
UPNP-t kikapcsoltad úgy látom a routerben és a kliensben is, addig jó. DMZ viszont nem erre való, a ZTE routerben kellene megadni egy port forwardot az 55655-ös külső port felőle a kliens ip címére és portjára. Szerintem a LAN fül alatt kellene keresni.
-
válasz
estikornel #52112 üzenetére
De most mivel van a konkrét problémád? Csak mert úgy tudom a t.ncore.pro tracker többnyire nem működik, helyette a t.ncore.sh illetve a cow.milkie.cc szokott menni.
-
estikornel
tag
válasz
Dr.FantastiK #52111 üzenetére
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
estikornel #52110 üzenetére
Az uj Alaplapnak tuti nincs semmi koze hozza' !!
Lehet a Routered szuri meg tul szigoruan a forgalmat !
probald meg DMZ -re allitani. -
estikornel
tag
válasz
Intruder2k5 #52109 üzenetére
Nem tudom mi a baj sajnos. Seeder biztos van a torrenthez amit szeretnék újra letölteni hogy seedelni tudjak én is és ne dobjanak ki.
Felhívnám a szolgáltatót hogy nem tudok torrentezni nem hiszem hogy kiküldenének miatta bárkit is.
Az új alaplap miatt mi lehet a baj? Az ezelőttiekkel nem volt semmi gond.
-
válasz
estikornel #52107 üzenetére
Ha nem tudsz egy trackerre csatlakozni, az valószínűleg nem forward probléma lesz, mert azt el kéne érd passzív módban is, legfeljebb a letöltés nem indul el, ha nincs aktív seed-er.
-
estikornel
tag
Kicsúsztam a szerkesztési időből, mégsem jó. Port ugyanúgy zárva, feladom...
[kép] Erre a trackerre tudtam csatlakozni, ahova kéne természetesen nem.
-
estikornel
tag
Sziasztok
One csoportba már írtam, hogy nem tudok belépni a ZTE F6600R routerembe, ami már megoldódott.
Tegnap új alaplapom lett, friss windows telepítés óta nem működik a qbittorent, azt írja elakadt a torrent. A yougetsignal.com szerint zárva vannak a portok.
A régi fiberhome routeren sikerült valahogy összehoznom, hogy tudjak portot nyitni az n betűs torrentoldal leírása szerint de ezen már nem megy, egyszerűen nem értem a menüjét ennek a majomnak.
Akinek ilyen ZTE F6600R típusú routere van és lépésről lépésre tudna segíteni annak nagyon megköszönném.
Nem tudom hogyan és miért, de kitöröltem egy torrent fájlt és újra megnyitottam és most működik. Hihetetlen.. nem tudom nyitva van-e a port vagy mi történt a reset óta, pedig semmit nem állítottam és nem is tudtam de hozzá nem nyúlok amíg jó.
-
Geth
veterán
-
sztanozs
veterán
Nagyon off, de ezt irtad:
Konténerizáld be, és akkor menni fog winfos alatt is, legyen az bármi.Attol meg hogy "bekonterizalja" meg nem biztos hogy menni fog windows alatt.
Siman lehetnek olyan komponensek amelyek architektura (arm vs x86) vagy kernel-specifikusak. Azt hiaba rakja kontenerbe, csak az adott architekturan es/vagy kernel verzion fog menni. A WSL nem biztosit neked architektura fuggetlenseget es ugyanazt a kernelt sem biztos, hogy fel tudod rakni WSL ala.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Samsung SyncMaster E1920N Monitor eladó táp és DSUB kábelel
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest