Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Akciókamerák
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrome-ban használom a Remote Torrent Adder nevű addont, de a manifest v3-al már nem fog működni. Azon kívül, hogy Firefox-ot használok, van más alternatíva?
Elég kényelmes így hozzáadni torrenteket a klienshez.
-
Éjjel megjelent a qBittorrent v5.0.0 végleges változata.
Aki Docker image-ből használja, és nem futtat scripteket, illetve nem használja a beépített keresőt, annak itt egy saját build, én is ezt használom
Ha megjelenik egy új verzió, mindig frissítem.
-
válasz
enginev3.0 #49183 üzenetére
ment pm, mivel ide linkelni nem szabad
-
Ha az Nmagon az új film/sorozat feltöltésének egyik feltétele, hogy tedd be az IMDB linket a leírásba, miért van jópár torrentnél az, hogy a link hiányzik, mégis el van fogadva?
-
válasz
Stealth #49153 üzenetére
Próbáld ki. Valószínűleg az egyik hely a másikra van linkelve, vagyis ugyanazt a tartalmat látod mindkét helyen, de csak az egyiken tárolja őket.
----
Nmaggal kapcsolatban lenne kérdésem.
A Wiki ezt írja, és működik is:
"RSS opció lehetővé teszi az oldalra újonnan feltöltött torrentek közötti böngészést közvetlenül a kliensben"
Hogy lehet hasonló URL-en keresztül az egész adatbázisban keresni, nem csak az új torrentek között?
-
válasz
Intruder2k5 #43518 üzenetére
Na, lejött már?
Cs1csó: Remélem nem felejtetted el
-
válasz
enginev3.0 #47213 üzenetére
Ez azért nekem már kicsit csücskösebbnek néz ki
-
Nmagon ha az egyik torrent trójait tartalmaz, célszerű bejelentenem (van értelme)? Kommentet már írtam, de szerintem nem nézi senki
Illetve a bejelentéseimet valahol nyomon lehet követni?
-
válasz
modflow #43492 üzenetére
Én egy ilyen HGST-re torrentezek már 3-4 éve, és még mindig 100%-os az állapota. Plusz nagyon halk is
-
válasz
enginev3.0 #43479 üzenetére
Megoldottam másképp, kiválasztottam az adott kategóriát, és úgy már visszább/a végére tudtam tekerni (mert ott már nem volt 10000+ oldal).
-
Ti sem tudtok tovább lapozni a magos oldalon a 9999. oldalnál? A következőnél visszaugrik a legelejére.
Ugyanígy az "Utolsó" lapra ugrás funkció sem működik (legalábbis nálam).
-
válasz
tothjozsi96 #41552 üzenetére
-
Írtam egy cikket a rTorrent + ruTorrent telepítéséről és beállításáról:
Install and Configure ruTorrent on Raspberry Pi
Remélem hasznosnak találjátok -
nmag RSS csak nekem nem megy már 1-2 napja vagy központi hiba?
-
A feltöltött anyag seedelését legkésőbb a feltöltéstől számított 30 percen belül el kell kezdened.
Ehhez képest az RSS behúzott nekem kettőt is a Belle.Collective közül, egyiket sem seedelik már 3 napja, emiatt hit'n'run-ban van mindkét torrentem. Ezeket a torikat miért nem törlik? -
válasz
gyulazsolti #40053 üzenetére
Nálam megy, így vagyok 500. a megszokott 3000 helyett :)
-
Ismerősmet kizárta az nmag, mert 8 hétig nem lépett be. Ez eddig reljesen rendben van, le van írva a szabályzatban.
Viszont miért nem küld előtte az oldal legalább 1-2 email értesítést arról, hogy "Helló, be kellene lépned, mert ki leszel tiltva" ?
-
Nmagon meg tudom nézni hogy szerintük milyen torrent klienst milyen verzióval használok?
-
válasz
Peczek #33901 üzenetére
Windows: qBittorrent
Linux: rakshasa/rtorrent -
válasz
SunMount3r #32966 üzenetére
0 seederes torrentek jogosan kerülnek törlésre, hiszem azt már senki sem tudja letölteni.
Az (automatikus) értesítő viszont jó ötlet
-
válasz
DrojDtroll #32898 üzenetére
Hozz létre egy új rule-t az RSS Manager-ben ezzel a filterrel:
/(.*)/i
Ez le fogja tölteni az összes torrentet a megjelölt RSS csatornából.
-
válasz
Dragon3000 #32885 üzenetére
Ott már nem ütközhetsz (vagy sokkal kisebb eséllyel) abba a hibába, hogy más applikáció által használt porttal ütközz.
-
válasz
DrojDtroll #32873 üzenetére
-
válasz
enginev3.0 #31715 üzenetére
Sajnos nem, már több éve volt, amikor felraktam pár torrentet.
-
Nmagon azt látom, hogy már 10 torrentet feltöltöttem, de a listában csak 6 szerepel.
Hogyan lehetne megnézni, hogy mely torrentek lettek törölve, illetve hogy miért?
-
Rtorrentet használok, de a kérdésemre kapott válasz valószínűleg az összes kliensre érvényes lesz. A kérdés pedig az, hogy milyen beállításokkal lehetne a legjobb sebesség/cpu használat arányt elérni? Peer szám/szálak száma, stb. beállításra gondolok.
A problémám az, hogy Raspberry Pi4-el torrentezve nem megy stabilan 30MB/s fölé a letöltési sebesség, CPU limites a dolog. A hűtést már megoldottam, így a túlmelegedés kilőve.
-
válasz
enginev3.0 #30620 üzenetére
Eléggé overkill-nek tűnik 20-30 torrent miatt. Erre egy Raspberry Pi is tökéletes lenne.
-
válasz
enginev3.0 #30328 üzenetére
Megvan. Ha jól értelmezem, akkor nem új oldal lesz, csak nyitottak egyet béta tesztelésre, aminek a bevált funkcióit átviszik az eredeti oldalra.
Köszi az infót.
Szerk.: Belépni ugyanazzal az azonosítóval lehet vagy újra kell regisztrálni ide is?
-
válasz
enginev3.0 #30324 üzenetére
Forrás?
-
válasz
enginev3.0 #30286 üzenetére
Nálam vígan elszalad minimális terheléssel 40 torrenttel, 20+ MB/s uploaddal.
Raspbian rendszeren rTorrent + ruTorrent.
-
válasz
enginev3.0 #30283 üzenetére
Raspberry Pi4? Olcsó, keveset fogyaszt.
-
-
Unregistered torrentet még mindig viszik. Ezt még számolja a tracker, vagy érdemesebb kitörölni?
-
Megfigyeltem magon, ha egy torrentet visszatöltök 1.0 arányig és ennek elérése után egyből kitörlöm (vagyis a ruTorrent Ratio pluginja), az oldal csak a felét érzékeli a feltöltött adatmennyiségnek. Pl. a legutóbbi torrentnél 10MB helyett csak 3,5MB-ot írt jóvá, és így hit'n'run-ban maradok továbbra is.
Mit kellene beállítanom, hogy ez ne így legyen? Hiszen ezek szerint nem érzékeli a teljes feltöltött adatmennyiséget.
-
válasz
enginev3.0 #30033 üzenetére
Ha nem jó a systemctl fájl, akkor valóban igaz lehet
Nálam így van bekonfigurálva:
/etc/systemd/system/rtorrent.service
[Unit]
Description=rTorrent
After=network.target
[Service]
UMask=002
Type=forking
RemainAfterExit=yes
KillMode=none
User=rtorrent
ExecStartPre=-/bin/rm -f /opt/rtorrent/session/rtorrent.lock
ExecStart=/usr/bin/screen -d -m -fa -S rtorrent /usr/bin/rtorrent
ExecStop=/usr/bin/killall -w -s 2 /usr/bin/rtorrent
WorkingDirectory=/opt/rtorrent/
[Install]
WantedBy=multi-user.target -
RPi-n lecseréltem a Deluge klienst rTorrent + ruTorrent párosra.
Deluge CPU használat: 15-20% alapjáraton
rTorrent + ruTorrent CPU használat: 3% vagy kevesebbMegérte a váltás, sokkal kevésbé melegszik a Pi
-
válasz
Intruder2k5 #29938 üzenetére
És tényleg. Az sshd_config-ban még pár napja beállítottam ugyanezt a portot, és a kettő összeakadt. Miután kivettem és újraindítottam mindkét service-t (ssh és deluge-web), tökéletesen működik.
Köszönöm
-
Eddig Deluge 1.3.15-öt használtam (használok) Raspbian-on, de 2 napja teljesen megbolondult. A deluge-web service folyamatosan újraindul, kb. 2 másodpercenként, a log pedig csak ennyit mutat:
Traceback (most recent call last):
File "/usr/bin/deluge-web", line 9, in <module>
load_entry_point('deluge==1.3.15', 'console_scripts', 'deluge-web')()
File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/deluge/ui/web/web.py", line 144, in start
web.start()
File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/deluge/ui/web/web.py", line 131, in start
self.server.start()
File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/deluge/ui/web/server.py", line 670, in start
self.start_normal()
File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/deluge/ui/web/server.py", line 678, in start_normal
self.socket = reactor.listenTCP(self.port, self.site, interface=self.interface)
File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/twisted/internet/posixbase.py", line 478, in listenTCP
p.startListening()
File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/twisted/internet/tcp.py", line 983, in startListening
raise CannotListenError(self.interface, self.port, le)
twisted.internet.error.CannotListenError: Couldn't listen on 0.0.0.0:8112: [Errno 98] Address already in use.Ezzel mit lehet kedzeni? A deluge-common, deluged és deluge-web csomagokat már újratelepítettem.
-
válasz
StipLászló #29829 üzenetére
Port nyitva van? Titkosítás be van kapcsolva (forced)?
-
Közben megjelent a Deluge 2.0.2-es verziója is
Már csak le kellene frissíteni valahogy Raspbian-on
-
válasz
enginev3.0 #29559 üzenetére
Linux distro-t sem rossz, 1 hét alatt 120x-os visszatöltés
-
Kis érdekesség:
2 éven át tartó, 0/24-es torrentezés USB-re kötött 2,5"-os notebook HDD-re Raspberry + Deluge kombóval. Az aktuális HD Sentinel állapot:
Hard Disk Sentinel for LINUX console 0.17.6929 (c) 2016 info@hdsentinel.com
Start with -r [reportfile] to save data to report, -h for help
Examining hard disk configuration ...
HDD Device 0: /dev/sda
HDD Model ID : HGST HTS721010A9E630
HDD Serial No: JR1000D31MD7BE
HDD Revision : JB0OA3U0
HDD Size : 953870 MB
Interface : SAT Standard SCSI/USB/ATA
Temperature : 36 °C
Highest Temp.: 50 °C
Health : 100 %
Performance : 100 %
Power on time: 711 days, 0 hours
Est. lifetime: more than 1000 days
The hard disk status is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found and there are no spin up or data transfer errors.
No actions needed. -
válasz
enginev3.0 #24183 üzenetére
Na igen, erre én is kiváncsi lennék.
-
Deluge sebezhetőség - 1.3.14-es verziótól fixálva
Ha Deluge 1.3.13-as vagy régebbi verziót használsz, akkor frissítsd a kliensed, mert sebezhetőség van benne.
Futtasd ezeket a parancsokat a telepített verzió kiderítéséhez:
deluged --version
deluge-web --versionEzen leírás alapján tudod frissíteni a legújabb verzióra a kleinsed. "Deluge Launchpad PPA" alatti rész az, ami kell nekünk.
Debian alatt szinte biztosan nem a legfrissebb verzió fut, hanem a még sérülékeny, 1.3.13-as.
Források:
Deluge Update
Release Notes -
válasz
alex devil #17780 üzenetére
A külön HDD USB-n van rákötve? uTorrent ír 100%-os lemezkihasználtságot? Ha egyik sem, akkor a router lehet korlátozó tényező. Próbálj meg egy 70-80% körüli max értéket beállítani letöltési limitnek.
-
válasz
Willie #17643 üzenetére
Ez lehet amiatt mert be van állítva a HDD-n a tárterület lefoglalás?
Nagyon nagy valószínűséggel igen, nekem is ez miatt szokott meghalni.
Fentebb írtam, hogy milyen hibáim voltak. Ha nálad nincsenek, akkor felesleges váltani róla
-
válasz
Fr3eWar #17634 üzenetére
Nincs magyarázat, használd azt, ami bevált
Én most váltottam ideiglenesen 3.1.3-ra a fentebb említett problémáim miatt, meglátjuk javítja-e. Bár ez a hiba is csak nálam fordult elő, eddig kb. 2 évig használtam a 2.2.1-et.
-
válasz
enginev3.0 #17623 üzenetére
uTorrent 3.1.3-hoz is van webui? Erre gondolok
2.2.1-el az a gondom, hogy a letöltött fájlokat nem mindig nevezi vissza .!ut kiterjesztésről, illetve gyakran ad "a fájl nem található" hibát a kliens, holott ha lestoppolom majd megint elindítom, akkor már rendben van.
-
válasz
meridaharcos #17379 üzenetére
Eddig milyen módszerekkel próbálkoztál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Family Link
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tőzsde és gazdaság
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest