Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peter889
őstag
-
spleenszuru
őstag
válasz
Dragon3000 #52297 üzenetére
Köszi.
Telefonon esélytelen elérni őket, főleg mióta One. Órákig próbálkoztam múltkor más téma miatt, de semmi.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
spleenszuru #52296 üzenetére
Telefonon is lehetett eddig kérni, publikus ip kell neked (sokszor keverik a fix ip-vel, de az más), ha példa is kell, mond, hogy szeretnéd a kamerákat net felől is elérni.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Hülye kérdés lesz, de előfordulhat olyan, hogy a Digi/One emberkéje, akihez megyek, hogy kivegyenek a NAT-ból, nem fogja tudni, mi az?
Amennyiben igen, hogyan lehet neki elmagyarázni?Majd otthon megnézem, egyáltalán kell-e, csak gondoltam előtte bekérdezek.
-
_DiEGO_
őstag
Grafikailag ? vagy miképp bugos? nálam teljesen jól megy minden szempontból.
[link]
-
Cs1csó
titán
válasz
peter889 #52290 üzenetére
A legfrissebb x64 Windows-osat telspítsd. skin-ek is vannak amik egész jók. Úgy keress rájuk pl. hogy: "qbitorrent dark skin"
Github-os linkek megbízhatóak fejből mondom van olyan hogy "Mumble dark" ha jól emlékszem.
Ezt egy tetszőleges mappába kicsomagolod majd a telepített Qbittorrent-et megnyitod és a beállításoknál a megjelenítés résznél fogod és betallózod a mappa tartalmát (a skin-t) majd újraindítod a Qbittorrent programot. -
peter889
őstag
Sziasztok!
Eddig sok éven át Microtorrentet használtam, de nagyon hiányolom belőle a teljes értékű sötét megjelenítési módot.
Aztán azt is olvastam, hogy már nem szerepel az ajánlottak között.
Itt a téma összefoglalóban a legajánlottabb kliensnek a Qbittorrent 4.2.1 vagy az újabb stabil kiadást írják.
Arra gondoltam, kipróbálom. Ti is ezt ajánlanátok leginkább?
[link] oldalon Windowshoz ez a kétféle van:
qBittorrent Windows x64
qBittorrent Windows x64 (qt6 lt20)Mit jelent a „qt6 lt20”?
Melyiket töltsem le a kettő közül?
Ezek stabilak egyáltalán?
Ezek az 5.1.0 verzió.
Vagy inkább valamelyik régebbi verziót ajánlanátok? Ha igen melyiket?Fontos, hogy legyen sötét mód benne vagy hozzá, és legyen magyar nyelvű.
Köszönöm szépen előre is. -
zsolt_64
senior tag
válasz
Intruder2k5 #52287 üzenetére
Felötlött bennem hogy: lehet hogy a csökkentett biztonság opcióval belépés után elkezd 'pörögni' a számláló ? és Lehet hogy csak a felhasználónév/jelszó megadásával történő belépés nullázza a számlálót ?
-
-
totron
addikt
válasz
Intruder2k5 #52285 üzenetére
Az igazmondását vonod kétségbe, de megbizonyosodtunk-e már a vezetés pénzéhségéről? Hány ízben is?
-
-
Viper26
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #52280 üzenetére
Mint mondtam minden héten belépek.
-
válasz
Dragon3000 #52281 üzenetére
Mivel most tag rang vagyok az nCore-n, és sokáig nem tudtam fél szervert csinálni a jó öreg retró intel i7 920 konfigból, most hogy megszületett a Western Digital Gold 8TB wincseszter a saját gépemben, és gondoltam hogy jól jön a fél szerver nekem, sok régi alkatrészt cseréltem le.
Hamarosan Elite rangom lesz a napi kb. 12 órás és kb. 16 órás seedelés között, ha jól látom kb. 150 ezer helyezésből tudtam előre lépni akár 10 ezres helyezésre.
Sebaj, még mindig fizetek prémiumot.
-
-
Viper26
nagyúr
Amennyire tudom nCore-on nyolc hét után zárolják a fiókot ha nem lépsz be (ami eleve gerinctelen, de ebbe most ne menjünk bele).
Minden héten belépek, pontosan azért, hogy ezt elkerüljem, erre azt látom, hogy nem tudnék belépni, csak prémium vásárlása esetén.
Hol lehet ezt jelezni?
Van az oldalon egy mailcim ehhez, de ott nem szokásuk válaszolni. -
flash-
veterán
sziasztok!
ncore-on hány figyelmeztetés után törölnek?
vagy ez évente nullázódik? mi a gyakorlat? -
-
totron
addikt
válasz
herrká #52265 üzenetére
A gyors net átka, tanulságos sztori. Ahogy Dragon is írja, rendszerben kell alkalmazni a funkciót, különben megtáltosodhat. Ugyan nem sok értelmes tőtikézni való van, a sok, borítóképein is arcsérülést bőszen hirdető akciószarok befordítóak. Egyszerű üzeme ez a tesztoszteron piacra bocsájtásának, uncsi.
-
herrká
senior tag
válasz
woodworm #52261 üzenetére
Ezzel a figyelt könyvtárral jól megszívtam. :-) Letöltök valamit - főleg filmet csak, visszaosztom. Amint megszűnik a seed kötelezettség, törlöm a meghajtóról. Viszont a torrent fájlok ott vannak a letöltés mappában... Beállítottam a könyvtár figyelést. Televágta a qBittorrentet vagy kétszáz letöltéssel... Próbáltam törölni amilyen gyorsan csak tudtam, de így is maradt vagy 50 torrenten seed kötelezettségem. Összsen nincs annyi meghajtó itthon, amin ezek elférnének. A következő pár hétben töltögethetek, osztogathatok. :-)
-
herrká
senior tag
Köszönöm Mindenkinek!! Meló után kipróbálok minden javaslatot!
-
woodworm
veterán
válasz
herrká #52257 üzenetére
Pedig ez a két lépés kell hozzá.
- Az oprendszerben hozzárendelni a kiterjesztéshez az alapértelmezett programot.
- Böngészőben beállítani, hogy mit kezdjen az adott kiterjesztéssel.Ha ez valamilyen okból nem működik, akkor a másik út az ajánlott figyelt könyvtár beállítása.
-
Doris
lelkes újonc
Csak elcsesztem q jelszót , a billentyűzetnek szokása nem érzékelni a nullát
-
Doris
lelkes újonc
Csak nekem nem jó most az ncore? Nem enged be az istennek se
-
herrká
senior tag
válasz
Intruder2k5 #52249 üzenetére
Nem. Másikon van.
woodworm, ezt hol kell beállítani? Chrome-t használok.
-
-
herrká
senior tag
válasz
Intruder2k5 #52247 üzenetére
Igen. Ennek ellenére mégsem úgy működik, ahogy szeretném...
-
-
herrká
senior tag
Sziasztok! qBittorrentet használok. Behalt a pc. Új SSD, új win10. qBittorrent telepítve. Kiválasztom a letöltést, a .torrent fájlt berakja a Letöltések mappába, de a qBittorrentbe nem! Eddig ha rákattintottam, hogy letöltés, máris nyitotta a qBittorrentet és indult a letöltés. Most a Letöltések mappában jobb gomb a .torrent fájlra, Társítás, megadom neki a Qbittorrentet, bepipálom, hogy mindíg ez nyissa meg! De nem! Minden letöltés indításnál végig kell bohóckodni a társítást. Miért? Valaki tud segíteni? Köszönöm!
-
kutga
félisten
válasz
Intruder2k5 #52237 üzenetére
A cookie-k törlésével tudtam végül működésre bírni, inkognitó módban is ment végül.
-
Cs1csó
titán
válasz
Francia91 #52241 üzenetére
Elégnek kell lenni ha JÓ a VPN szolgáltató. A lényeg, hogy:
1. ha téged néznek csak azt látják, hogy a Kaspersky VPN-jéhez csatlakozol, hogy UTÁNA hova csatlakozol azt nem tudhatják, a kapcsolatod pedig titkosított tehát az adatfolyamodat nem látják, nem tudhatják, hogy a VPN után hova csatlakozol.Esetleg az adatfolyamatod elemzése (milyen mennyiségű adat stb.) gondolhatják, hogy ilyen "lábnyoma" csak a torrentezésnek van ez akkor sem adhat jogalapot semmire, hiszen bizonyítékuk nem lehet hogy mit csinálsz. Az hogy ez alapján rád törjék az ajtót még ott sem lehetséges.
Sőt ha VPN nélkül rájönnek, hogy torrentezel akkor sem törik rád az ajtót csak küldenek egy VASKOS csekket és felszólítást, hogy hagyd abba.Amúgy valahogy úgy meg ez a dolog általános esetben - mármint a kapcsolódás:
te géped - ISP szolgáltatód - internet (az "internet" jelenthet egy torrentoldalt is)NA hogy ha van VPN-ed akkor ez máshogy néz ki:
te géped - ISP - VPN - internet
tehát te felőled csak azt látják, hogy egy VPN-hez csatlakozol de ha esetleg a torrentoldalt figyelik meg ott sem juthatnak el hozzád, mert az is csak a VPN-hez megy. (bár ez nem tudom hogy működhet, tippre tagnak kell lenniük a torrentoldalon vagy esetleg a szervert kell megkaparintaniuk de még ebben az esetben sem HOZZÁD juthatnak el csak a VPN szolgáltatóhoz. Azok meg pont a CÉL miatt sokszor a LOG adatokat (nem tudom a technikai részleteket) olyan helyen tárolják (már ha egyáltalán tárolják) ami jogilag, fizikailag védett.A kérdés az, hogy a VPN szolgáltató mennyire jó. Nem tudom a Kaspersky mennyire jó ebben azt sem, hogy milyen PING értéket biztosít és milyen sávszélességet, és ezt mennyiért vagy úgymond MENNIY plusz költség egy olyan Kasperky csomag a legolcsóbb fizetős védelmükhöz képest amiben nincs VPN.
SAJÁT véleménye, hogy én inkább egy ismertebb, a VPN területén nagyobb cégnél fizetnék elő egy önálló VPN szolgátatásra tehát nem egy biztonsági programban mint plusz funkció vásárolnám meg.
pl. Nord VPN, Express VPN stb.Amúgy mivel a VPN azért lassít ezért én ha ott élnék nem is biztos, hogy ezt csinálnám, hanem inkább bérelnék egy SEED szervert azon tartanám amit SEED-elek 0-24-ben és ami kell azt SFTP-n húznám le róla a saját gépre.
Így a saját gépemnek elég csak akkor bekapcsolva lenni ha használom és ha esetleg több torrentet tartanék seedben az sem a saját gépemet terhelné.Persze ez talán drágább - seed szerver bérlése pl. 1-2 TB méretben - mint ha bevágsz egy 2 TB-os HDD-t a gépbe vagy építesz egy NAS-t és azt tartod otthon neten.
-
brd
nagyúr
válasz
Francia91 #52241 üzenetére
Technikailag igen. De ez jogi kérdés és azon nem változtat az, hogy technikailag nagyon nehezen lekövethetővé válik ezzel, tehát teljesen nyugodt nem lehetsz, mert továbbra is illegális a tevékenység, csak feltehetőleg nem fognak tudomást szerezni róla. Legalábbis, tudomásom szerint a német törvényben nem az szerepel, hogy németországi IP címmel végzett ilyen tevékenység, hanem valami olyasmi, hogy Németország területén végzett ilyen tevékenység.
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Németországban élek, és itt kívánnám folytatni a seedelést nCore-ra.
Kaspersky vírusvédelmi csomagom van, és mint kiderült, ez magában foglalja a Kaspersky VPN szolgáltatást is. Kipróbáltam, aktiváltam Magyarországot beállítva, és több IP cím lekérdező is Magyarországot dobja ki IP cím forrásnak. Ennyi elég ahhoz, hogy nyugodtan torrentezhessek idekint? -
oszy
veterán
Frissítettem a qbittorrent appot (5.0.5) és azóta, ha törlök egy régi fájlt belőle, akkor a lemezen rajta hagyja. Az előző verzió törölte a lemezről is. Be lehet valahol állítani, hogy törölje le ez is?
-
-
A legutóbbi frissítés óta így néz ki a program:
Min kellene itt [kép] változtatni hogy olvasható legyen a kijelölt és egér alatti sor?
-
totron
addikt
A DRTE melyik forrásnak a rövidítése?
-
kutga
félisten
válasz
Intruder2k5 #52231 üzenetére
Sajnos nem, sehol nincs semmi. De a torrentek aktívak, csak itt nem jelennek meg.
-
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Mitől lehet vajon, hogy qbittorrent webes felületen nem látni egyetlen folyamatban lévő torrentet sem? Se a státusz, se alul a tracker alatt nem jelenik meg semmi. W11 pécéről néztem, Chrome böngésző alól, maga a kliens debian alól fut a szerveren, docker konténerben. Böngészőt újraindítottam, előzményeket töröltem, de nem használt. Android alól működik egyébként.
-
tlala
addikt
Mini PC-t használok qBittorrent klienssel.
Betettem egy második SSD-t, hogy a torrentek ne egyék a windows saját SSD-jét, és a qBittorrent beállításokban 2 dolgot fixáltam: a letöltés helyét és a Temp mappa helyét egyaránt az új, második SSD-n jelöltem ki.
Van még valami, amit esetleg be kell állítanom a qBittorentben, hogy az eredeti windows SSD haználata minimális legyen? -
kutga
félisten
válasz
smallmer #52225 üzenetére
Én ezt régen úgy csináltam, hogy a torrent oldalon létrehoztam külön a filmeknek és külön a sorozatoknak egy-egy rss címet, és a kliensben az rss letöltő résznél külön mappát adtam meg a letöltés helyének, pl Filmek->\downloads\movies, Sorozatok->\downloads\tv, stb, ahány kategória kell. Innetől kezdve, amit hozzáadtam az rss feedhez, az a megfelelő mappába került.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
smallmer #52225 üzenetére
Automatán magától szerintem nem fog menni, de pl. qBittorrent-ben kategóriákat tudsz létrehozni, amikhez saját mappát adhatsz meg.
Ettől nyilván nem fogja automatikusan felismerni, hogy mit töltesz le, a torrent megnyitásakor csak kiválasztod a kategóriát, aztán a kategória szerinti mappába kerül.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Van valami mód arra, hogy a torrent kliens eldöntse, hogy sorozatot vagy filmet töltök le éppen?
Két külön mappába kellene szétválogatnom, de még nem jöttem rá, hogy hogyan tudnám ezt automatára allítani.Köszi
-
chungee
addikt
Sziasztok! A gépem nem hajlandó alvó állapotba menni amíg fut az utorrent
Abból állapítottam meg hogy amikor kézzel bekapcsolom az alvó állapotot akkor a gépem 1 másodpercre alvó állapotba kerül és már azon nyomban fel is ébred. Ha pedig kikapcsolom az utorrentet akkor működik az alvó állapot. Hol és mit kell beállítani az utorrentben
Köszönöm a válaszokat
-
-
-
Sziasztok!
Ha gondoljátok, nézzetek rá, készítettem egy leírást, képekkel, hogy oldottam meg a halott torrent problémát.
-
woodworm
veterán
válasz
Dr.FantastiK #52208 üzenetére
Webui-n nincs tracker error az oldalsávban. A megoldás a hiányzó tracker a "Tracker" fülön.
-
-
-
Sziasztok!
Csak érdeklődnék, ti hogy szoktátok megkeresni, megtalálni a halott torrenteket qbittorrent kliensben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest