Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
stigma #37323 üzenetére
Ha egy HDD van, akkor én ennyi szálat nem engednék
60/15/50/5
Nem tudom milyen torrentjeid vannak, de ha túl pörgősek akkor úgy sem te váltod meg a világot, ha pedig régebbiek, azokat általában 1-2 ember tölti, akik viszont jobban örülhetnek ha nincs millió felé szétosztva a hdd-d korlátai, és a sebességed, szóval a te esetedben a kevesebb több alapon az alacsonyabb de hasznosabb szálak száma felé mennék
Egyszerre mind a 80 torrent úgy sem lesz aktív
Ráadásul a feltöltési sebesség sem túl sok nálad, így ha több szál van engedve és esetleg nagyon sok torrent seedelne akkor még "haszontalanabban" menne szét a feltöltésedÉn ennél csak lejjebb mennék, fentebb nem
-
stigma
addikt
válasz
enginev3.0 #37322 üzenetére
Hi, köszi.
~80 torrent van nem olyan vészes ha nem tudnám átmenteni.
Szálak gondolom akkor rendben vannak, azért is nem írtad, hogy módosítsak rajta. -
stigma
addikt
Sziasztok.
Tranmission-ről fogok áttérni Qbittorent-re melyhez tőletek némi segítséget kérek.
Gépem: J4105ITX+8GB ram + WD Purple 6TB (Torrent) + Intel 530 SSD (rendszer)
Rendszernek OMV5 fut, qbittorrent dockerben fog fotni ahogy futott a Tranmission is.
Szálak esetében hogy járjak el? Beállítnai így gondoltam: LinkKép1 :Itt csak TCP-n fogok tölteni, a többi változatlan lenne, portnak mivel Tranmissiont kiiktatom ugyanazt fogom megadni
Kép2: Alternatív letöltést fogok használni, ehhez az értékeket átállítom
200/15-ös netem van itt majd max 25000 lesz a letöltés, feltöltés viszont mindig vissza szoktam venni.
Alternatív sebességben beállítom azt amit a TM-ben eddig amit meg kell hogy nézzek
Kép3: Itt én az aktív letöltést max 5-re állítanám, nem 1-re.
Kérdéseim:
- TM jelenlegi torrentjeit bárhogy át tudom mozgatni qbittortent alá?
- TM-hez volt remote GUI-m, melyet a windows-os gépen,ha le akartam tölteni, akkor csatlakozkott a NAS-ra..Ahogy nézem ilyen qbittorrentnél nincs ugye? Vagy bármilyen chrome bővítmény mely megkönnyítané a dolgom.
- qbittortent esetén olyasmit szeretnék, hogy ha localis gépen lépek be ne kérjen hitelesítő adatot, ha majd netre kiengedem akkor kérjen.
Erre találtam valamit a Web UI menüponton bellül..jófele járok?Tudnátok ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync