- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
válasz
Oppenheimer #24660 üzenetére
Király, kösz. És fontos, hogy real-time, ahogy olvasom. Szóval hétfő reggel nem fogják rángatni a btc árfolyamot a market makerek, csak mert hétvégén a btc meglódult valamerre, hanem hétvégén folyamatában lekereskedik az arbitrázst.
-
BaLee
addikt
válasz
Oppenheimer #24653 üzenetére
Én is partvonal mellől figyelem az eseményeket már.
Bár CRO-m még van egy vagon, éreztem, hogy 0.2$-nál el kellett volna adni...
-
Peetey91
senior tag
válasz
Oppenheimer #24638 üzenetére
Gondolom a várakozásokkal szembeni sok negatív hír, Trump ámokfutása ami változott a piaci hangulatban.
AI, félvezető ETF-ek, XAIX, stb? -
MikeWazowski
veterán
válasz
Oppenheimer #24629 üzenetére
Menjen csak lefele, és örülök nagyon.
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
Oppenheimer #24626 üzenetére
Ez esetben is várható egy bikacsapda.
-
KMT
addikt
válasz
Oppenheimer #24626 üzenetére
Mi alapján mondod ezt? Ebben a ciklusban nem volt még akkora túlfűtöttség, sem akkora korrekció mint a korábbiakban.
-
nort_on
senior tag
válasz
Oppenheimer #24610 üzenetére
Hitetlen.
Full bullish minden chart, mármint S&P500 meg BTC is. ALT-okat inkább hagyjuk, élükön a legnagyobb shitcoinnal az ETH-val...
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Oppenheimer #24607 üzenetére
Rengeteg szomorú dolog van mostanság a világban. Amikkel 1-2 éve tréfálkoztunk, vagy iróniaként elejtettük, ma valóság. Ez a kemény.
De hogy kripto fronton nem lesz nyugi és nő a volatilitás, az 101 (szerintem).
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Oppenheimer #24605 üzenetére
Kíváncsi leszek, meddig. Kéne még pár nagyon szar hír Trump-tól, hogy erre 2-3 hónapra bemondjon egy erős 180°-ot ahogy megszoktuk tőle és akkor tudömún. Ő pont alkalmas ilyenekre.
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
Oppenheimer #24598 üzenetére
Mindent eladtál?
-
proof88
addikt
válasz
Oppenheimer #24561 üzenetére
2 héten belül pumpa. Olyan nem történhet meg hogy pont a mostani február szar legyen. Van most elég FUD, kiráztuk már a gyöngéket, mehetünk fel.
-
nort_on
senior tag
válasz
Oppenheimer #24561 üzenetére
Stat szerint erős, de ha negatív, akkor olyan -12% az átlag, az már leszúrásban megvolt a hónap elején, olyan 91k körül van.
Ami viszont ennél sokkal érdekesebb, hogy a F&G kb mindig leköveti az árfolyamot, eddig elég jól korrelált. De itt, piros - ár nőtt F&G enyhén csökkent, és kék - ár zónázik és F&G jelentően csökkent. Kövi felfutás olyan pumpa lesz, hogy csak pislogtok majd.
-
nort_on
senior tag
válasz
Oppenheimer #24559 üzenetére
Az a "baj", hogy nincsen baj. Elég jók a mutatók, így nem (most) lesz QE...
-
pictigjis
őstag
válasz
Oppenheimer #24530 üzenetére
valóban vannak rosszul öregedő jóslatok, mint ez: link
de végül is még lehet olyan a jövőben, amikor tényleg ennyi lesz, és nort_on sem mondta, mikor lesz ennyi
-
proof88
addikt
válasz
Oppenheimer #24530 üzenetére
Ennyiért ajándék, bár én jobban örülnék egy 1500$ vételi árnak.
-
nort_on
senior tag
válasz
Oppenheimer #24525 üzenetére
105-ért adod? Na?
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
Oppenheimer #24525 üzenetére
Szerintem már számolja, hogy mennyit kereshet rajtad, ezen az opciós vételen.
-
Agyrák666
aktív tag
válasz
Oppenheimer #24522 üzenetére
Par ev mulva milyen hulyenek fogsz tunni, hogy nem adtad el 100k folott az internet komputer, virtualis meme koinyjaidat, amit az eletben meg soha, senki, semmire nem hasznalt spekulacion kivul.
-
nort_on
senior tag
válasz
Oppenheimer #24522 üzenetére
Hétvége, nulla vol. Február tipikusan jó hónap, az eleje döcögős, első hét szokott a monthly bottom lenni. Ha pénteken UNRATE 4.1-4.2, akkor rakéta. No para.
-
goccer
aktív tag
válasz
Oppenheimer #24519 üzenetére
Köszi, most már az ETH is mehet a holdig. Tudom már mi volt a gond vele
-
Qtyii
aktív tag
válasz
Oppenheimer #24519 üzenetére
én BTC-t csak adózás miatt adom majd év végén ... de akkor is egyből... és főleg a következő medvében vissza kellene venni
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Oppenheimer #24517 üzenetére
BTC-t az elmúlt 10 évben mai szemmel nézve soha nem volt jó alkalom eladni.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Oppenheimer #24511 üzenetére
Az a baj hogy olyan szinten túl lett tolva ez a coingyártás hogy több millió coinra egyszerűen nincs tőke hogy felpumpálják.
Nem gondoltam volna hogy így fogják magukat kicsinálni az altok, hogy ilyen szinten felhigul a kínálat. Így-vagy úgy BTC az egyetlen aminek valaha értelme van/lesz.
Innen nagyon nehéz lesz letaszítani a trónrol. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #24510 üzenetére
Maradék ETH-m is eladom. Az a kriptó abszolút halott, már írtam korábban is hogy nincs benne potenciál, és ezt bizonyítja is, szóval fölösleges tartani. Bitcoin bikának lassan a végén vagyunk és 3000 körül vergődik, nem lesz ez már jobb.
-
nort_on
senior tag
válasz
Oppenheimer #24490 üzenetére
Dettó. Lehet hamarabb is.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Oppenheimer #24481 üzenetére
Ha Trump-tól nem jön záros határidőn belül valami good news akkor lehet hogy bajban leszünk...
-
nort_on
senior tag
válasz
Oppenheimer #24438 üzenetére
Igen, ez a hét (is) elég jó volt. 95k felett zártunk, ez HL, így (talán) törik ez az ATH óta tartó lefelé trend.
Én 2 éve folyamatosan is veszem, minden új pénz ide ment (meg veterán motorokba, de az más
), pl egy hete a decemberi fizum 80%-át is beletoltam, ahogy megjött.
Szóval van, aki veszi. Lol.
Ja, meg Saylor is tankolgat azért rendesen, folyamatosan veszi. Jó, ő egy "kicsit" fanatikus.
-
htc07
addikt
válasz
Oppenheimer #16468 üzenetére
localbitcoins-on szerintem a legegyszerűbb, ha találsz valakit, aki hajlandó személyesen találkozni, beültök egy kávéra valahova, ő elküldi a BTC-t, vártok egy kicsit hogy meg legyen erősítve a tranzakció, aztán odaadod a pénzt, és mindenki megy dolgára.
jó-jó. de hova küldi a BTC-t?
kelleni fog neked egy BTC wallet.amit én szoktam használni, az a walletgenerator, (kicsit húzgálod az egered a randomgenerator miatt), aztán paper wallet fül.
Ha akarsz titkosítást, pipáld be a BIP38 encryptiont és adj meg egy passphrase-t (de ha elfelejted, buktad a hozzáférésed a tárcához, nincs jelszó-visszaállítási metódus).
ezek után katt a random generate-re, aztán print gomb, kinyomtatod, elteszed biztos helyre, elfelejted húsz évre.két fontos része van: a privát kulcs és a publikus kulcs.
a publikus kulcs (amit sokan bitcoin címnek hívnak), bárkivel megoszthatod, kvázi egy számlaszám. utalni tudnak rá, elvenni róla nem.
ahhoz, hogy el lehessen költeni azt, ami ezen a számlán van, kell a privát kulcs: ha ellopják, elhagyod, olvashatatlanná válik 20 év múlva, az bizony szívás, mert te sem fogod tudni elkölteni.hogyan tudsz bitcoinhoz jutni ezzel?
fogod a publikus kulcsod, és megosztod azzal, akitől bitcoint vársz. (a QR kód sokat segít)hogyan tudod elkölteni 20 év múlva?
majd guglizol kicsit, ha aktuális. de nem egy nagy kaland az sem: [link]lényegében ennyi.
az ethereum ugyanez pepitában, [link] itt egy paper wallet generator hozzá, bár ezt nem ismerem.
lábjegyzetben még annyit, hogy a Bitcoin az BTC (némely tőzsdén XBT), nem BTG (Bitcoin Gold), vagy BCC (Bitcoin Cash), vagy ki tudja hány fork van még, aminek nem sok köze van az eredetihez.
----
szerk. egy arra jogosult írhatna ebből egy kivonatot az összefoglalóba -
csaba951
veterán
válasz
Oppenheimer #16468 üzenetére
Használd a keresőt!
BTC vásárlásra: ATM ez vagy ez
BTC felét átváltod Binance-on.
Azért így, mert különben kétszer fizetnéd meg az ATM díját. Itt meg olcsóbban megúszod a váltással.BTC wallet: Electrum
ETH wallet: erre majd a fórumtársak írnak valami okosat!
ATM - Hoppá! Anker közben megszűnt az automata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest