Hirdetés
- Projektor topic
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
Most lehet, hogy kicsit félreértettem a dolgot, de tegyük fel a következőt:
Letöltök egy tárcát (legyen mondjuk multibit). Készítek egy új tárcát (tarca.wallet), generálok 100 címet + exportálom a kódolatlan .key fájlt.
A címeket és a key fájlban található 100 privát kulcsot elmentem vagy kinyomtatom (ez lenne a papírtárca).
Törlöm az összes multibit tárcához tartozó fájlt (.key, backup, .wallet)
A .wallet ugye a címeket és a hozzájuk tartozó privát kulcsokat tárolja.Ezután újra nyitok egy tárcát(tarca2.wallet) és importálom a privát kulcsokat amiket az előbb exportáltam.
Ekkor elméletileg megvan az összes bitcoinom(hoz tartozó privát kulcs). Node a privát kulcshoz tartozó bitcoin címeket nem importáltam, mert ugye azokat a .key nem tartalmazza.A kérdés akkor a következő: ha megvannak a privát kulcsok és azokat beimportálom egy új tárcába, akkor hozzáférek a BTC-kez vagy sem?
Mert számomra ez nem világos. Ha nem, akkor ezek szerint pusztán a privát kulcsok megléte nem jelent backupot.
Ha viszont igen, akkor generáltatatok 10 millió (milliárd) privát kulcs formájú stringet, aztán csak lesz 1-2 amivel hozzáférek más BTC-jéhez.Logikusan végiggondolva tehát, ha csak a .key fájlt importálom be egy új .walletbe, akkor azzal nem megyek semmire. Összezavarodtam

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- Eladó Apple iPhone 11 128GB piros (PRODUCT RED) színben
- Samsung Galaxy S25 512GB HIBÁTLAN!ÚJSZERŰ!Kártyafüggetlen
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- ELKELT - Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest