Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
válasz
supercow
üzenetére
megtaláltam ezt a beállítást én is, valami a driverekkel lehet, de nem akarok beletúrni, hogy fél napra kiessen a kártya driverpucolás miatt. A legjobb beállítást kútfőből raktam össze cgminer alá, de 580 fölé nem tudtam azzal se menni. Általában 4-40khash között megy a legtöbb.
Nekem is 2800 helyett 950 share-t ír. Még sosem figyeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Amazon Fire TV stick/box
- Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung kuponkunyeráló
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- I7 9700k + msi Rtx 2080 komplett gép eladó
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Playstation 5 pro és PSVR 2 szett, kontoller töltő állomás minden kontollerhez
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest