Hirdetés
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antee
tag
Azt valaki el tudná magyarázni, hogy ezek a wallet-ek hogyan működnek? Nekem Bitcoin qt van, mert ez volt első helyen ajánlva ott, ahol az elején kezdte az egészet. Kaptam egy address-t, amit beállítottam a pool-nál, csináltam workert és ment a dolog. Aztán telepítettem a bányászprogramot másik gépre is, meg a qt-t is, és az volt az alap elképzelésem, hogy abban a tárcában is meg tudom adni az eredeti address-t, hogy legalább lássam az egyenlegemet itt is, ott is. Persze ez nem így van...
Nyilván két helyre nem töltheti le az egységeket, mert akkor az duplikáció lenne, de nincs arra mód, hogy akkor is lássam annak az address-nek az egyenlegét, amikor mondjuk nem annál a gépnél ülök, amelyiken a regisztrált tárca fut?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Tesla topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- Medence topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Villanyszerelés
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest