Hirdetés
- BIOS topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
nort_on
üzenetére
Nagyon örülnék neki, ha visszapattanna. Túl optimista voltam megmondom őszintén és naiv de egy életre megtanultam, hogy többet nem veszek ATH közelébe semmit, mert arra könnyen rá lehet fázni....
Az biztos, hogy bukóval nem fogom eladni, mert hálisten nem kell sürgősen az a pénz, direkt erre a célra raktam el "játékpénzt", csak elég rosszul esett, hogy rögtön ekkora zakóval indítok, mondhatjuk úgyis, hogy nem sikerült a legszerencsésebben belépnem a cryptokereskedés világába
Ha már nyertem volna egy 10%-ot rajta, akkor vettem is volna ki.Legyen igazad, kénytelen leszek türelmes lenni.
Annyiban igazad van, hogy az idő is pénz és rendkívül frusztráló sokat várni, amikor pont hogy gyorsan szerettél volna egy kis pénzt keresni, 10% körüli profitnál már vettem is volna ki.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Samsung Galaxy Book 3 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha már nyertem volna egy 10%-ot rajta, akkor vettem is volna ki.