Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz Dexar007 #16627 üzenetére

    Attól függ, mire számítanak az emberek. Hónapok óta benne van a levegőben, hogy mikor is jön el a bika piac vége? Ilyen általános hangulatban pedig egy "sima" rossz hír (Apple) - ami önmagában csak egy "sima", átmeneti esést hozna - képes lehet beindítani az öngerjesztő folyamatot és valóban életre kelteni a medve piacot.

    Persze az is lehet, hogy ez most nem következik be. De akkor megint az lesz a levegőben, hogy vajon a fák meddig nőnek az égig? Ciklikusság miatt egyszer jönnie kell egy recessziónak.

    #16628 Zsoxx
    Én korábban ezt szerettem volna, hogy egy nagyobb esés miatt szálljanak ki a spekulánsok, és térjen vissza a régi kerékvágásba. A BTC túl korán (2017 december) jutott el a túl nagy tömegekhez. Ez még egy negyed/félkész termék. Rengeteg fejleszteni való van még rajta, mire az átlag emberek számára is használható termék lesz belőle. Ilyen szempontból most jó lesz, legalább nyugodtan tudnak rajta dolgozni a fejlesztők.

    #16629 noorbertt
    Szerintem óriási hiba bennmaradni az altokban! Eleve keményen be fog fagyni (alacsony likviditás) a BTC piac, hosszú hosszú hónapokra. Az altok többségének ez a kripto tél halálos lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák