-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ugyanez volt tegnap este. Nehogy azt gondold hogy a nevek felcserélése miatt történt. Én is ezt hittem, de dugig van a net (btctalk, reddit, stb..) ugyanezzel. A recept mindenhol ugyanaz: feltöltik a papírokat, selfiet, aztán jön a name mismatch, support pedig nem válaszol. Van aki már 3 hónapja küzd velük. Tartok tőle, hogy ebből mtgox 2 lesz, de ne legyen igazam.
-
GBRDVD
tag
válasz
csaba951
üzenetére
"Meg hogy próbáljuk meg a lehető legrövidebb ideig Tetherben tartani a pénzt. Hozzáteszem én is ezt csinálom és ezt is javaslom mindenkinek."
Itt nem arra gondoltam, hogy Tether használatra buzdítanék... Isten ments!
Pont arra utaltam volna, hogy én is azt javaslom mindenkinek, mint a Variance cikk, mégpedig, hogy ha már használja az USDT-t, akkor ésszel, és ne pihenjen benne napokig, hetekig. Persze ha azt nézzük, ez őrültség, ez pengeélen táncolás. Mert most vagy használsz valamit, vagy nem.
Ez egy szabályozatlan vadnyugat, kétes szereplőkkel.

-
GBRDVD
tag
válasz
csaba951
üzenetére
Persze, hogy tisztában vagyok! Pont ez lett volna az írásomnak a lényege, ez a paradoxon, hogy tudom mi a helyes, mégis én is a rossz oldalt követem. Néha. Az általad idézett Variance cikket akartam még beidézni az előző hsz-emben, de lemaradt. Kösz érte! Mindenkinek kötelező elolvasni!
butch3r: Mert kényelmes! Az USD, vagy EUR kiutalás, illetve a BTC walletbe való kiutalás időigényes, költséges, stb. Tudom, hogy rossz, tudom, hogy orosz rulett, mégis csinálom. Pont ez a baj.

Én mindenkit arra beszélek rá, hogy a felét, vagy a negyedét tegye be annak, amit rászánna. És soha ne egyszerre. Havonta, apránként, egy meghatározott összeget. Amit félretenne amúgy is.
-
mepet
addikt
válasz
GBRDVD
üzenetére
Köcsög bittrex... Az én accomat konkrétan zárolták, bent is maradt pár tized BTC-m...

Természetesen nem csaltam semmit. Név nem egyezőség miatt zároltak. Mivel a személyimen a vezetéknevem van elöl ékezetekkel, a regisztrált nevemen pedig a keresztnevem van elöl ékezetek nélkül, így tök jogos, hogy le kell tiltsanak mindenestül.
A support nem válaszol. Egyáltalán, semmit. Még csak annyit sem, hogy bocsánat, letelt az egy hét, amit ígértünk, de nem felejtettünk el...Csak imádkozhatok a pénzemért jelenleg.
Van bármi tapasztalatotok a supporttal? Vessek keresztet a pénzemre, mert ez a viselkedés a szándékos lopás egy formája, vagy esetleg csak tényleg ennyire elfoglaltak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD IPS Új 2 ciklus Gari 2028.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest