-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBRDVD
tag
válasz
csaba951
üzenetére
"Meg hogy próbáljuk meg a lehető legrövidebb ideig Tetherben tartani a pénzt. Hozzáteszem én is ezt csinálom és ezt is javaslom mindenkinek."
Itt nem arra gondoltam, hogy Tether használatra buzdítanék... Isten ments!
Pont arra utaltam volna, hogy én is azt javaslom mindenkinek, mint a Variance cikk, mégpedig, hogy ha már használja az USDT-t, akkor ésszel, és ne pihenjen benne napokig, hetekig. Persze ha azt nézzük, ez őrültség, ez pengeélen táncolás. Mert most vagy használsz valamit, vagy nem.
Ez egy szabályozatlan vadnyugat, kétes szereplőkkel.

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Hardcore café
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-3770 (LGA 1155) Processzor
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest