Új hozzászólás Aktív témák
-
T.B.
újonc
Szervusztok!
Azzal a kérdéssel fordulok Hozzátok, hogy tud-e valaki megoldást arra a hibára, hogy nincsen hangja a kishúgoknak a Bioshock 2-ben.
Elvileg folyamatosan kommentálják a tetteinket, beszélnek ADAM gyűjtéskor, és bár látom mozogni a szájukat, hangjuk még sincs.
1.5-ös verzió van telepítve és ezen kívül semmi hibát nem mutat, "egy-két "szokásos" leálláson kívül...Előre is nagyon köszönöm!
-
szaszlaci
addikt
válasz
Redneck #3280 üzenetére
Érdemes a másodikkal kezdeni, majd az elsőt, mert az nehezebb is és taktikázni is jobban kell.
A hárommal meg nem játszottam, mivel azelőtt már megváltam a konzoltól, hogy az kijött. (Ez meg ilyen ritka kivétel, hogy mégis játék van, de a harmadikkal is teszek majd egy próbát, egyáltalán megy-e normálisan.)A magyarítási metódus meg működik az egynél is, persze csak a karakteres szövegekre, itt található.
-
szaszlaci
addikt
Hogyha nem sikerülne telepíteni a Bioshock 2 magyarítást, mert nem talál róla bejegyzést, akkor itt egy módszer, amivel a karakteres feliratokat mindenhol ki lehet cserélni: menü, automaták, párbeszédek, magnók.
Magyarítás telepítőfájl kicsomagol 7zip programmal, és a Localizedint.lbf fájlra lesz szükség, amiből kettő is van benne, azt hiszem, az első biztos jó lesz. Innét le is szedhető csak ez.
Ezzel kell utána felülírni az eredetit:
C:\Program files\Bioshock 2\Content\Localizedint.lbf
és kész. Így használgató a fordítók nagyszerű munkája. -
aginor
veterán
válasz
Redneck #3276 üzenetére
Látványra az új sokkal jobb alapvetően. Pár apróság nem tetszik, pl. hogy kevesebb a füst pedig pedig az hozzáad a látványhoz, de a textúrákon a lehetőségekhez mérten szerintem jó munkát végeztek. Kevés a beállítási lehetőség, de a játék jól fut 100+ fps nálam 1920*1080-ban.
-
aginor
veterán
Saját képek az eredeti és az átdolgozott kiadásból, ha valakit érdekel.
-
lavorka
aktív tag
Nincs hang problémára: [link]
-
xFreex
aktív tag
válasz
Hegyirabló #3272 üzenetére
Nem olyan nehéz az. Max az elején amikor még ismeretlen minden. A fegyverek is fejleszthetők. Elviekben minden fegyverre rá lehet rakni majd az összes fejlesztést, mert pont annyi power to the people automata van amennyi elérhető fejletszés.
Ahogy haladsz előre mindig meg kapod a szükséges plazmidokat. Fejleszteni is lehet őket. Idővel, mikor már lesz kamerád, tudsz majd gyenge pontokat is keresni az ellenfeleken. Az elemzések során kiderül milyen lőszerre érzékeny, és minél jobban kielemzel egy ellenfelet annál nagyobb sebzési bónuszt kapsz.
Tippnek tudom ajánlani a plazmidok használatát. Erősen javallott. pl egy tócsában álló 4-5 fős társaságot simán el lehet intézni 1 elektroshock tádással.
A lehelyezett robotokat (automata védelmi turrentek) meg sokkold majd fényképezd le párszor (ha már van fényképeződ) és mielőtt ismét akcióba lépne hackeld meg. utána már nem bánt és nem is lehet elemezni, de az ellent írtja... -
Hegyirabló
veterán
Szia!
Igen, már tapasztaltam, de az a gondom a játékkal, hogy nem is monoton, hanem szerintem túlontúl nehéz. Persze lehet azt mondani, hogy nem az, mert legrosszabb esetben újjáéledek a telefonfülkében, de az is frusztráló, hogy onnan mindig rohangálni vissza oda, ahol megfeküdtem.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Hegyirabló #3270 üzenetére
Ahogy haladsz előre a játék folyamán új helyszínekre jutsz. Minden helyszínen lesz majd x számú Little sister
Őket kell majd "megmenteni" (vagy épp nem) hogy egy bizonyos anyaghozz juss. Ez az Adam. Ennek segítségével tudsz majd vásárolni bizonyos automatákban fejlesztést. Többek között az élet és EVE fejlesztést.
Vigyázz a Little sister -ekkel. 1 rossz döntés és más a játék vége.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Most játszom először ezzel, nagyon tetszik, csak azt szeretném tudni, hogy mikor fogok fejlődni kissé? Hogyan tudom meghosszabbítani az életerő és EVE vonalamat?
Köszi!
-
sqpp
őstag
Skacok, ugye megkaptam egy haveromtól a Bioshock-ot Steamen... Na már most ugyebár letöltöttem, de valamiért crash-el indításkor.. Próbáltam én minden fajta módban indítani.. De sehogy sem jó..
Windows 7 64bit.
A többi az adatalapomon van.
Mi lehet a probléma szerintetek?
-
xFreex
aktív tag
Természetesen el lehet kerülni őket. Az 1. lánykából ugye mindenképpen ki kell nyerni az Adam-et, ott nekünk nem is kell érte küzdeni a nagypapival.
Az elkerüléssel viszont csak magadat fogod szivatni, mivel a plazmidok többségét nem kapod meg ingyen és a harc a végéig nem lesz egyszerü nélkülük. El nem akadhadsz szerintem, ugyanis idővel vissza lehet majd menni a régi területekre és elviekben ugyan úgy ott lesznek.
Az a kis harc szerintem megéri. Ez is növeli majd a játék élményt. A végét annyiban befolyásolja a dolog, hogy hogyan döntesz a lánykáknál. Kiszeded belőlük az összes Adam-et és meghallnak, vagy csak annyit amennyi kell és élhetnek tovább. Nem akarom lelőni, hogy melyiknél mi lesz a döntésedtől függ. Annyit elárulok, hogy 1 "halál" és más a vége.
-
vhw
addikt
Nincs nagy tolakodás itt a topikban... de azért;
Most vettem meg nem rég egyben a 3 részt - eddig totál kimaradt ez a sorozat.
Az első rész; rögtön az elején "befenyít" ezeknek a Big Daddy-knek a látványával a játék, hogy végig rettegtem az összes folyosót - nem tudva mikor ugrik elém egy.
Aztán mire szépen felvezeti a sztori az egész Adam szerzést és összefutok immár valóban az első párossal nem tudom mit kellene tenni...
Nem igazán szeretnék spoilereket, így utánaolvasni is csak óvatosan tettem, de nem igazán találtam választ arra a kérdésre, hogy:Kell-e nekem egyáltalán foglalkoznom a lánykával és a testőrével?
Látszólag nem blokkolják az utamat.
Alapvetően nem ellenségesek, ha nem támadok.
Akkor szükséges-e nekik menni?Tiszta sor, hogy a megszerezhető Adam jól jön a karakterfejlesztéshez, de mindenképpen szükséges a megszerzése a továbbjátszás szempontjából?
Elakadhatok emiatt?
Akár teljesen ignorálni is lehet őket? (persze azon felül, hogy magam szopatom az Adam szerzés/karakterfejlesztés elmulasztásával)
Netán későbbiekben kifejezetten ellenségesek lesznek és nem lesz választási lehetőség?Meg lehetne ezeket válaszolni diszkréten?
-
looser
addikt
-
petymeg
addikt
Sikerült elindítani, hang is lett.
Tetszik, ahhoz képest, hogy lassan 8 éves játék elég jó a grafikája. A hangulata elég egyedi. -
petymeg
addikt
Sajnos nem megy...
"bioshock.exe működése leállt" hibát dob a windows.
El se indul.
Dühös vagyok, steames eredeti játéknál ilyet még nem tapasztaltam. -
petymeg
addikt
Üdv!
Régen próbáltam már ezt tört verzióval, de nem ment és feladtam.
Most jan. 2-ig valami 14 euro az első kettő rész, meg is vettem, töltöm is lefelé. Remélem nem lesz csalódás...TESCO-Zsömle
Pont ilyen nyomasztó légkörre vágyom..
-
Marci79
senior tag
Korábban "virágboltos" verzióban volt meg.
Megvettem eredetiben Steam-re. Így is használhatattlan, ahogy elnézem a neten rengeteg embernek szintén. Sok értelme van pénzt kérni egy használhatatlan dologért.....
Se egy patch ami kijavítaná a bajait, se semmi...... -
TESCO-Zsömle
titán
Most kezdtem el újra tolni, easy mód, csak a sztori miatt, de brutális, hogy ez milyen nyomasztó. Nagyon adja a légkör, enyhén szólva klausztrofób a cucc, a látványvilág meg még most is nagyon durva.
Egyedül a FOV-al van bajom 180p-ben, de az részletkérdés.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
ShadowLord #3256 üzenetére
Azt pedig innen tudod letölteni.
-
válasz
PR0JECTNR56 #3255 üzenetére
szia!
Igen meg kellene a második részé is!
Köszi
SL
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
ShadowLord #3254 üzenetére
Ha az első rész magyarosítása kell, akkor ez lesz az.
-
Sziasztok!
Meg van valakinek a magyarosítás hozzá?
Köszönöm
SL
-
xFreex
aktív tag
válasz
MoRT2195 #3251 üzenetére
Minden pályán van egy bizonyos fajta automata, asszem génbank vagy valami hasonló a neve. Ezeknél az autómatáknál tudod cserélgetni a már meglévő képességeket.
Képesség helyet pedig a Litle sisteres autmatáknál tudsz majd venni. (Ilyen volt az ahol a második képességet a tüzet vetted.) Amikor új pályára mész akkor szokott "felszabadulni" egy megvehető hely. -
MoRT2195
tag
Hello!
A játékban, hogy kell a különböző képességeket lecserélni? Tehát mondjuk tudok áramot lőni, tűzet lőni, valamint tárgyakat mozgatni a kezemmel, de ebből csak 2-t tudok berakni egyszerre. Amikor felvettem azt a képességet, hogy tudjak mozgatni távolról tárgyakat, akkor a tűz helyére raktam be, de most kéne nekem a tűz képesség. Hogy, illetve, hol tudnám visszarakni a tüzet? Valamint hol/hogy lehet növelni ezeknek a képességeknek a helyét, hogy egyszerre több is el férjen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest